Komentari na vest

Čukina taktička transformacija: U Evropi po receptu sa Marakane

G

Gost372836382

pre 11 meseci

Cuka kao po obicaju, u prvenstvu super, onda u Evropi se ispada od amatera sa Malte, iz Azerbejdzana, Lihtenstajna itd. Osim Zvezde niko ne vuce ta kola napred.
b

brdo

pre 11 meseci

Izvinjavam se, mi smo 40 miliona od države spi*kali, nismo kao Zvezda mudro uložili
Z

Zemlja mraka

pre 11 meseci

Po receptu sa lažne Marakane bi moralo sve da prati šampionsko učešće državnog budžeta za uspeh, a kak otoga ovde nema - loša je postavka u startu, bez tuđih para nema šampionizma u Srba.
g

gorostas

pre 11 meseci

Partizan je protiv Flore iz Talina izgledao mnogo lepo. Rekli mi u kaficima.
L

Liga sampinjona

pre 11 meseci

Nema od vas nista kao i svake godine.
D

Djapex

pre 11 meseci

Zanimljiva izjava... izgube od MTK-a, koji nije neki nivo, a Kerkez izjavi da imaju kvalitet 3-5-2... Jesu pripreme, ali pripreme su za oba kluba, Cukaricki ako hoce da bude bar malo konkurentan, trebao bi da pobede takve klubove... Prosle godine Twente je bas lako pobedio i tada se videlo da Cuka nema taj kvalitet za Evropu... i onda dodje prolece, samo Superliga, novine pune superlativa o nasim klubovima... pomislimo da je Cuka ili drugi klubovi spremni, pa sledi rano ispadanje... Realnost je da nasa liga je na nivo trece francuske lige, i osim Zvezde i pre Partizana, drugi klubovi su daleko od Evrope... Cuki, Vojvodina i TSC treba bar 3 kvalitetna pojacanja, najmanje na nivo Cumica da bi bili bar malo konkurentni u Evropi... Treba da nadjemo nacim kako da podignemo kvalitet domace lige, jer je to nasa realnost...
j

juoip56

pre 11 meseci

kakva vasa evropa.ko fisek ispadate!

RARITET

pre 11 meseci

Čukarički 0 bodova u grupi,TSC 3,Zvezda 3,Partizan se ne kvalifikuje u LK,padamo na 13-to mesto!
V

Vidi

pre 11 meseci

Kad sve već znaš, stavi neki dinarni uzmi pare. Čuj Zvezda samp 3 boda. To bolje nemoj da odigraš. Videćeš zašto.
T

Tegusigalpa

pre 11 meseci

Ako bude tako padamo ne na 13 nego na 20 nesto odmah.
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

Piksi je igrao formaciju 3-5-2 sa ving bekovima, pa je ispao u grupnoj fazi SP. Tavka formacija se igra ako su vam ving bekovi brzi, i znaju da igraju napad i odbranu. Nadam se da je ovo poslednja formacija Cuke koju je izvela, ako ne, smena trenera momentalno. Kerkez je na Vozdovcu ispustio sigurnu pobedu, jer nije izveo igraca sa zutim kartonom u predzadnjem kolu. Tako da mu je ovo drugi ispad za nauk.
S

Sale2323

pre 11 meseci

Ving bek je u stvari više krilo i kao takav treba imati brzinu i obučenost da igra i odbranu, da se vrača nazad i šalta napred odmah...Da li to Čuka sad ima? Mislim da ne, ali nikako nema! E sad, da li će napraviti takve igrače kroz utakmice, drugo je pitanje.