©Reuters
©Reuters

Čuveni Hrvat iz Brazila preuzima Slobodu: Eduardo vraća Tuzlu na fudbalsku mapu

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.01.24. | 19:51

Nekadašnji as Dinama iz Zagreba i Arsenala pred novom ulogom u fudbalu

Sloboda iz Tuzle u procesu je povratka na elitnu fudbalsku pozornicu Bosne i Hercegovine, a u okviru povratka kluba na stabilne noge značajan korak mogao bi da predstavlja dolazak Eduarda da Silve.

Brazilac, koji je tokom igračke karijere igrao za reprezentaciju Hrvatske, obavio je juče razgovore sa predstavnicima Slobode i dogovorio dolazak na čelo kluba koji trenutno zauzima prvu poziciju u drugoligaškom društvu BiH.

Izabrane vesti

Nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba i Arsenala je sa predstavnicima kluba iz Tuzle dogovorio smernice za naredni period i istakao da se stavlja na raspolaganje Slobodi. Ipak, Eduardo je zbog privatnih razloga bio primoran da otputuje u Brazil, a obaveze oko kluba prepustio je saradnicima.

Ostavku na funkciju predsednika Slobode nedavno je podneo Senad Mujkanović, te se očekuje da klub dobije novo rukovodstvo na čelu sa Eduardom i da funkcija Brazilca ubrzo postane zvanična.

Ekipa iz Tuzle posle 15 kola zauzima čeonu poziciju u Prvoj ligi Federacije BIH sa 36 bodova, tri više od prvog pratioca Stupčanice i ambiciozno merka povratak u elitu.


tagovi

Eduardo da SilvaEduardo Da Silva DuduSlobodaSloboda TuzlaBosna i Hercegovina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara