Da li je bio bio penal za Anortozis? Iz Humske kažu – nije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.12.21. | 13:48

Kontakt van kaznenog prostora

U konačnom zbiru ništa nije promenio, ali je i te kako mogao da utiče na ishod. Anortozis je 13 minuta bio u rezultatskom zaostatku u Humskoj, posle gola Marka Milovanovića za 1:0 poravnao pogotkom Lazarosa Hristodulopulosa, mada se pažljivim pregledom snimka može utvrditi da je jedanaesterac u korist kiparskog predstavnika veoma sporan. Čak, ako se gleda pažljivo, izgleda da nije ni postojao.

Tačno, Aleksandar Popović jeste napravio faul nad Milošem Deletićem, neoprezno zakačio krilnog vezistu gostiju i tako uveo crno-bele u problem, međutim, iz kluba su dostavili materijal kojim ukazuju kako je pozajmljeni fudbaler AEK-a u tom trenutku bio nogama van kaznenog prostora.

Izabrane vesti

S obzirom da u Ligi konferencije nema VAR-a, tako je sudija Grigori Kruašvili iz Gruzije pokazao na belu tačku. Da se situacija proveravala, kao u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, velike su šanse da bi odluka bila preinačena.

Inače, bio je to treći kazneni udarac protiv Partizana ove sezone. Prethodno je Aleksandar Popović ukrotio udarac Andrije Balića iz DAC-a, a savladao ga je Kristijan Noboa.



tagovi

FK PartizanMiloš DeletićAleksandar Popovićpenal

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara