Komentari na vest

Da li je bio bio penal za Anortozis? Iz Humske kažu – nije (VIDEO)

K

Kon

pre preko 2 godine

Samo sekundarni komentari, kompleks.
B

Bane15

pre preko 2 godine

E ako oni kazu onda nije bio. Oni su inace relevantni posteni i objektivni.
M

Mozda

pre preko 2 godine

Da pitamo Ilijeva, on je ekspert.
C

CrniBik

pre preko 2 godine

Ma kakav penal. Ko još sme da svira penal protiv partizana dok je tu predsednik Bjeka zvani Djavo:))))
9

951357

pre preko 2 godine

Ne možete se oprati.
V

Vokri kapiten

pre preko 2 godine

Crveni karton za golmana jer je poslednji igrac. Rodjaciiiiiiiiiiiiii.
S

S1

pre preko 2 godine

Ma ni sami ne misle da nije penal, al eto da se nesto pise.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Ne da se nesto pise, nego da se sakrije na kakav su nacin dosli do proleca, protiv ekipe koja se bori na zaledju kiparske lige, e a oni gromada. Rasturaju u Lig Long, a protiv amatera skoro da ispadnu, i to ne u gostima nego kod kuce, pred svih 230 pristalica kluba koji su ih bodrili sa trinina
k

kaboom

pre preko 2 godine

Pa bas na slici koju ste postavili jasno se vidi da je prekrsaj na samoj liniji 16m, a to je penal. Ne vidim razlog za ovu pricu, osim prikrivanja ocajne igre i sramote. Partizan u Evropi ne moze da pobedi nikog u Evropi, a u Srbiji dominira i to je jedino o cemu moze i treba da se raspravlja. U ovoj situaciji moze da se raspravlja i da li je Popovic zasluzio crveni ili zuti karton i zasto nije dobio nijedan!
l

lol12

pre preko 2 godine

Pokusavaju da operu sramotu a i na slici se vidi da je bilo u 16 (linija je deo kaznenog prostora).Jos da zahvale sudiji sto nisu ostali sa igracem manje
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Treba mu biti do neba zahvalan na odluci. Golman je bio zadnji igrač koji je faulirao. Po pravilima koliko ih ja poznajem trebao bi u svakom slučaju da izvadi iz kaznenog prostora i ako je par cm unutra i za golmana crveni.. To su do sada uvijek radile sudije. Penal je puna kapa, ko zna šta bi se dešavalo kasnije..
A

Azex

pre preko 2 godine

Bilo nekad zadnji igrac crveni, sad sudija moze po slobodnoj proceni situacije da sudi. To se promenilo relativno skoro ali dosta se prime juje. Slicne velike promene su i po pitanju ruke u kaznenom.