Fati (© Reuters)
Fati (© Reuters)

Da li je moguće? Ansu Fati opet povređen

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.10.21. | 10:14

Ne igra protiv Rajo Valjekana, vreme odsustva nepoznato

Trebalo je da bude mesec za pamćenje, a pretvorio se u novu noćnu moru. Ozdravio je, dao gol Valensiji, zaigrao u Ligi šampiona, potpisao novi ugovor (čak do 2027), pojavio se u El Klasiku i opet – povredio. Ansu Fati još je jednom završio u ambulati lekarskog tima Barselone.

Mladi ofanzivac, kome je klub posle odlaska Lionela Mesija dodelio „desetku“, neće igrati protiv Raja (19 sati) u 11. kolu La Lige – što može da bude problem za Katalonce, jer je njihov protivnik dobio sva četiri meča na Valjekasu od početka sezone – a pitanje je kad će se ponovo staviti na raspolaganje Ronaldu Kumanu. Sa Nou Kampa nisu precizirali koliko je Fati odusustvovati, već su samo naglasili kako će oporavak diktirati povratak na teren.

Izabrane vesti

Ovo je već sedma povreda momka iz „klase 2002“ otkako je prekomandovan u prvi tim Barse. Ponovo je problem koleno. Doduše, ne levo koje je u bliskoj prošlosti dvaput operisao, već desno. Povređeno posle duela sa Davidom Alabom posle kog je defanzivac Real Madrida seo na koleno, a Fati ubrzo posle toga napustio derbi. U klubu se nadaju da povreda nije teže priprode i da meč sa Rajom propušta preventive radi, da će biti spreman možda za subotnji meč sa Alavesom i gostovanje Dinamu iz Kijeva u Ligi šampiona naredne sedmice, mada, posle svega što ga je zadesilo niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kad će ponovo na teren.

Izvesno je samo da je na ovaj način lista povređenih Barseloninih igrača proširena za još jedno ime. Od ranije su na njoj Frenki de Jong, Martin Brajtvajt, Pedri, Usman Debleme i Ronald Arauho.



tagovi

Ansu FatiBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara