Komentari na vest

Da li je Poter zreo za otkaz? Da je tu Roman...

G

Gost29

pre preko 1 godinu

Ten Hag : "Klub je poslednjih godina kupio nezamisliv broj igrača koji nisu bili dovoljno dobri. Većina kupovina je bila prosečna - a u Junajtedu prosek nije dovoljno dobar. Junajtedova majica je teška. Ovde mogu da igraju samo prave ličnosti, koje mogu da igraju pod velikim pritiskom". Tako veliki treneri vode velike klubove i zato je Poter mali
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Svašta u komentarima možeš pročitati. Od toga kako je Tuhel slučajno osvojio LŠ, do toga da je Lampard napravio ekipu iz akademije. Kao prvo, Tuhel je trenerčina za ovog raspalog Engleza, kojem je plafon Brajton. Čovek je otišao kad je video s kakvom budalom (novim vlasnikom) ima posla. Svi transferi od otimanja kluba naovamo je radila upravo ta dijabola od novog vlasnika. Druga stvar, Čelzi nije, niti može biti razvojna ekipa. Kao što to, u današnjem vremenu, ne može biti ni jedan konkuretan tim u EPL. Klubovi koji pretenduju na titulu kupuju već profilisane igrače velikih ugovora, i tek po kojeg izdanka svoje akademije stavio da popuni roster. Ukoliko hoćeš da budeš razvojni tim onda ćeš tavoriti od 10. do 15. mesta, i biti zadovoljan što uopšte igraš EPL. Čelziju prvo treba autoritet sa visoko profilisanim trenerom, a ne ovaj šibicar sa beogradske autobuske stanice. Čim pre trebaju shvatiti da je sezona bačena, okrenuti novi list, i zahvaliti se većini ekipe. Krenuti u rebuild i potrošiti veliku količinu love, kako bi moguće bili konkurentni za prva 4 mesta u EPL sledeće sezone. Za klub koji vredi 16 milijardi se zaista ponašaju kao amateri.
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Vazno je da je tuhel pobegao, a to sto je kupio 50 levih i desnih bekova, sto je pukao skoro 300m na igrace koji mu prakticno ne trebaju, a tamo gde mu fale igraci nista nije uradio to nema veze. Zakopao klub i zapalio, sad ko god dodje ima mecku da rodi ispravljajuci tuhelove gluposti. A sto se tice LS nije on slucajno osvojio vec mu je Pep bukvalno poklonio.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Od tih 300 miliona, koliko je potrošeno u letnjem prelaznom roku, Tuhel se najmanje pitao. Zbog toga se i posvadjao sa vlasnikom kluba i na kraju otišao. Pa, čovek je insistirao na listi koji je sastavio zajedno sa Marinom, da bi ona dijabola uzeo taj isti dokument, pocepao ga na sastanku rukovodilaca kluba, i rekao da mu Rusi neće praviti poslovnu politiku i da neće dovesti ni jednog igrača navedenog na listu. Da ne kažem da je pre toga pitao kad je ovogodišnji draft i ko bira prvi?!
b

bum-bum

pre preko 1 godinu

A kad je dosao vezao je 10 tekmi bez poraza ...jbg ja znam da je danas sve I odmah, Ali ako ces realno Niko nije rotirao 11 kao on...ne zato sto on hoce, nego nema igraca...Ali zbog svega onog sa rusima I romanom, nije mi ih zao...imaju oni opet para, Ali nemaju znanje koje je imao roman I njegovo ljudi...
A

Ambrozini

pre preko 1 godinu

Gde su silni navijaci celzija koji su fudbal poceli da prate od dolaska Abramovica. Budite verni svom klubu i nastavite da ga bodrite i dalje. Ili cete polako krenuti da navijate za Njukastl ?
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Zašto ne angažuju Marka Nikolića, čeka čovek strpljivo već 5 godina na angažman u lige petice. Treba ceniti tu posvećenost.
d

deki455

pre preko 1 godinu

Ne, ne, treba angazovati grofa bozovica i srpskog murinja miloja koji su dobili pedalu gde god su radili
М

М21

pre preko 1 godinu

Лепо им је Лампард пре 3 године направио екипу од играча из своје академије и да су само наставили да форсирају тај стил, ко зна где би били, онда доведу Тухела који случајно освоји ЛШ и онда доведе ко зна каква појачања и онда се издржава све даље ... Људи моји Челси има једну од најбољих академија на острву, љ доводе којекакве Кукиреље, Кулибалије, Додане и тако даље ...
K

Kdkd

pre preko 1 godinu

Sto ja i ti ne osvojimo slucajno LS?
p

peki30

pre preko 1 godinu

Svakako da treba ostati, doveden je kao dugorocni projekat. Do kraja sezone da bar digne klub do lige uefa jer ostalo je nedostizno. I da se vidi koja js ideja, ali tim je u neredu i rasulu. Tuhela nije trebalo smenjivati, velika greska. Ima stofa u timu u ovim klincima, treba razigravati mladje i ova nova pojacanja, rotirati.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Po njegovim izjavama i po stilu igre se vidi da nije trener za velike timove i klubove, klasican trener za Barnli ili Stouk. Isto tako, dovode se igraci bez ikakvog smisla u Celsi, ne znam koliko on zapravo ucestvuje u tome. Kad na to dodas kako su oterali Romana, zelim im od srca da se vrate tamo gde su i bili kad ih je on uzeo.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Kakvo uzivanje gledati ove u kanalu,imali 1 titulu,kupujuci sve sto valja osvojili jos 5 i nije se moglo ostati od njihovih navijaca,kako su evropski velikan,kako imaju istoriju,tradiciju,porede ga sa jednim Realnom,Bajernom itd.i kao nisu nastali isto kao Siti,PSG.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Za Arsenal je Celsi ne evropski velikan, nego Real Madrid koji spominjes. Makar u trecu ligu ispali opet ce pre nesto uraditi u Evropi nego Arsenal, klub koji je van Engleske niko i nista.
S

Samo ti uživaj, ali,

pre preko 1 godinu

Pazi da se ne vrati to onom klubu za koji ti navijaš koji god on bio, hihihihi
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Dzaba ti sve to kad imaju 6 titula,u rangu Aston Vile,a ni blizu Evertona,ja bi i sad volio da Arsenal osvoji EPL nego LS 😉
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Menjao bi ti druze sve te titule premijer lige za jednu LS, nego znas da od toga nema nista, pa ti kao draze da osvoje premijer ligu. Sportski pozdrav.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

To ti samo sanjaj druze,dao bi ti obe LS da ti celsic nije nastao tako kako jeste,da ima istoriju i tradiciju i bar 10 domacih titula,da bar Everton prestignete 😂
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Jos je Dzerard davno rekao, ne bi sekund razmisljao da zamenim pehar LS za PL.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Celsi je nastao isto kao i Arsenal, osnivanjem kluba pre vise od 100 godina, to je bar lako dokazivo. A da li neko ima istoriju i tradiciju, ti odlucujes, je l da? Prethodnih 20 godina Celsija ti ne odgovaraju, pa to ne racunas, je l da? Sad treba neko ko je osvojio ligu 1920. godine da se javi i da kaze kako Arsenal nema istoriju i tradiciju, posto nema titule sa pocetka 20. veka? Izuzetno bistro razmisljanje, svaka cast. Celsi poredis sa Evertonom, probaj Arsenal sa Zvezdom, PSV-om, Steauom, Fejnordom, Hamburgerom, Notingem Forestom, Seltikom, itd., na kraju i sa Aston Vilom za koju si se uhvatio. A da, to nece ici, sve su to u Evropi veci klubovi od Arsenala.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Joj bolan pusti ove celsijevce,da imaju 20 titula ne bi bila bitna LS,posto imaju te 2 LS onda je nebitno sto imaju samo 6 EPL,svaki je trofej bitan i drag za klub za koji navijas,meni prvom i comjuniti sild...
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Niko ne osporava celsijevih 20 godina,to nikad nisam ni rekao,ali u tih 100 godina koje spominjes 80 su bili nebitni i po drugim ligama,ti si prvi pljuvao po svima,da ne kazem za neke kingove i ostale tipove...
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Ali Gvardiola, gospodin! Imao sam Mesija pa mi je bilo lakše - koliko će nabeđenih trenera reći ovo!?
S

Srecko Sojic

pre preko 1 godinu

Kao prvo ova sezona je u kanalu i treba pustit Potera da izgura do kraja ovo sezone. Naravno ne bude li bilo rezultata ide zahvalnica. Mislim da i nece biti jer je covek bez ideje kada je igra u pitanju. Neki igraju kontru, neki gegenpresing, neki tika taku, itd… ja samo ne znam njegovu ideju igre?! Sve na stranu, povrede, los tajming, igraci, itd… ali druze ti moras nekakav stil igre preferirat. 3:0 gubis na poluvremenu i ti stojis nazad i cekas Siti da napane, hahahaha. Pa legendo dignes liniju obrane i pritisnes ih na 30 metera i jednom ce proci. Sramota sta radi ovaj Amer i Englez. Najgora moguca kombinacija.
E

Eh ....

pre preko 1 godinu

Da je tu bar pripovetka a ne roman
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ne da je zreo,nego nikad nije ni trebao da dolazi. Pogubljen,amater,ima uzasne rezultate...Na kraju ce se boriti za opstanak u Premijer ligi. Pod hitno otkaz i da se juri Zidan,ili cak mozda Poketino. A,Potera u Brajton i za na vek da se zna da nizerazredji treneri ne mogu da vode velike klubove.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Teska prevara od trenera. Pa brajton sa De Zerbijem igra nikad bolji fudbal ..
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Ne igra bolji fudbal,a najbitnije je da je Potter selektovao tim Braktona, napravio sistem, postavio strukturu tima, selekcija igraca i transfer politika jedna od najboljih u PL,Zerbi je dosao na gotovo, a Poter otisao u Totalno rasulo i raspad od tima. Reci za coveka koji je jedan brajton postavio u gornji deo tabele PL, tim koji ima mozda i najzdravije temelje sto se selkcije i skautinga tice, je toralan apsurd.
С

Слободни Тренери

pre preko 1 godinu

Зашто се не размисли на Стамфорд Бриџу, о слободним а сјајним тренерима, типа Александар Станојевић, Александар Јанковић, можда Бугарски селектор Младен Крстајић, па Лалатовић из Медељина родом , да не спомињем Столицу, Славиша Стојановић... Легли би Челзију ко последњи грам ⚪⚪ Марадони. Поздрав.
V

Volim fucu

pre preko 1 godinu

Marko Nikolić, Bata Mirković…
4

46

pre preko 1 godinu

Pa iskreno ne verujem da bi nešto bili lošiji od Potera...
O

Orao

pre preko 1 godinu

Njukasl je objasnio kako treba birati menadzera. Covjek rekao upravi koji igraci mu trebaju, sem toga, nijedan nije "zvezda". Evo ih bore se za LS.
I

I

pre preko 1 godinu

Tako je. Ni u Arsenalu niko nije zvezda, evo ih vore se za titulu. Transferi po 100 miliona, ne garantuju vise nista.
1

102020303993

pre preko 1 godinu

Сећам се сада већ давна 2012/2013 прегршт фудбалера који су легенде овог спорта Чех,Ивановић,Тери,Лампард,Ашли Кол, Мата, Дрогба, тада млади Азар,Оскар, дошао Торес...Чекао се викенд да се одгледа њихова утакмица, много сам волео да гледам и да уживам у фудбалу. А сада...Само се врте милиони, све неки трансфери 60-80-100 милиона, а све играчи које ми је мука гледати, фудбал је можда еволуирао, можда су нове генерације боље од старих, али ужитак фудбала се никад неће вратити као кад су играле легенде.
R

RealnosT

pre preko 1 godinu

Prevara teska cim je dosao rekao sam. Nedorastao covek za ovaj posao u CFC-u.
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Prvo celziju zelim da se vrati tamo gde je bio pre Romana, a to je nigde, isto to zelim i totenhemu. A sto se potera tice, Pa nije on doveo za 100m lukakua, ili nesrecnig havertza, raspalog kulibalija, i letos 150 defanzivaca za 300m. Ovu ekipu ni Bog-otac ne moze da sastavi, u zivotu nisam video goru selekciju i plan dovodjenja igraca. Poter ama bas nikakve veze sa tim nema. Ima i sad u januaru da puknu jedno 200m i to ce biti pola milijarde bacene za neko 6-7-8 mesto. Dok ne resetuju celu ekipu a to znaci da se otarase nekih 80% igraca i krenu iz pocetka sa sastavljanjem tima nema tog trenera koji ce da uradi nesto sa ovim sto imaju sada.