Erling Haland, najveće pojačanje Sitija (©Reuters)
Erling Haland, najveće pojačanje Sitija (©Reuters)

Da li se spremate za Fantazi Premijer lige?

Vreme čitanja: 3min | čet. 14.07.22. | 08:54

Čeka nas luda sezona u Engleskoj, a i ove sezone u Mozzartovoj ponudi moći ćete da se kladite na Fantazi

Za ljubitelje najpopularnije virtuelne fudbalske igrice, čuvenog Fantazija, pauza između dva prvenstva ne predstavlja odmor, budući da su premijerligaši veoma aktivni na transfer pijaci, a pravi igrači pomno prate svaki odlazak i dolazak fudbalskih zvezda. Prelazni rok je buran na Ostrvu, a juče je, na primer, dominirao Čelsi dovođenjem Rahima Sterlinga iz Mančester Sitija i Kalidua Kulibalija iz Napolija… Građani su napravili transfer leta pošto su doveli Erlinga Halanda, Arsenal je iz Sitija uzeo Gabrijela Žezusa… O svim novostima svakodnevno se iz minuta u minut možete informisati na Mozzart Sportu, u dobro poznatoj rubrici Transferi uživo.

Potrebno je biti u toku sa svim aktuelnostima i promenama u timovima najbolje engleske lige, kako bi se sastavila najkvalitetnija ekipa za pohod na titulu najuspešnijeg Fantazi igrača. Novu sezonu u Premijer ligi otvoriće 5. avgusta Kristal Palas i Arsenal, a mečevi prvog kola već su u ponudi kladionice Mozzart.

Izabrane vesti

Ukoliko neko nije upućen u Fantazi – a verujemo da je takvih malo – reč je o igrici u kojoj za određenu sumu virtuelnog novca možete „kupiti“ fudbalere Premijer lige i kreirati svoj idealan tim. Svaka ekipa sastavljena je od 11 startera i 4 izmene, a bodovi zavise isključivo od učinka istih tih igrača na realnim utakmicama. Dakle, ukoliko vaš odabrani igrač odigra minimum 60 minuta, dobija 2 poena, ako postigne gol, dobija od 4 do 6 poena u zavisnosti od pozicije na kojoj igra. Asistencija se boduje sa tri, žuti karton sa -1, a crveni sa -3 poena…

Fantazi fudbal u godinama za nama beleži sve veću popularnost. Tokom prošlogodišnje sezone čak devet miliona igrača je kombinovalo fudbalere koji nastupaju u najboljim klubovima Engleske, a Amerikanac Džejmi Pigot osvajač je bogate nagrade koja između ostalog podrazumeva odlazak na dve utakmice Premijer lige tokom sedmodnevnog boravka u Engleskoj, Hublot sat, laptop, jaknu koju nose najbolji menadžeri premijeršipa i još mnogo drugih zanimljivih i vrednih nagrada.

Džejmi Pigot, pobednik Fantazija za 2021/2022. (Youtube screenshot)Džejmi Pigot, pobednik Fantazija za 2021/2022. (Youtube screenshot)

Mozzart se potrudio da i ove godine čak i Fantazi bude još zanimljiviji – u standardnoj ponudi, kladioničari će moći da tipuju i da li će fudbaleri Premijer lige imati manje ili više Fantazi poena od date granice i to uz najveće kvote na svetu.

Sa svim dosadašnjim transferima i spekulacijama u vezi sa dolaskom najvećih igračkih imena, Premijer liga će i ove sezone biti ubedljivo najgledaniji fudbalski cirkus. Fantazi fudbal najinteresantnije je pratiti kada se uživo gledaju utakmice u kojim nastupaju igrači koje imate u svom timu, a i ove godine veliki deo Fantazi igrača u Srbiji će biti u prilici da prati mečeve omiljenih timova. Prenose utakmica Premijer lige od ove godine ekskluzivno će moći da gledaju svi koji imaju Arena sport kanale (korisnici Yettel Hiperneta, Orion TV i MTS paketa), i to svaki minut najatraktivnije lige na svetu.

Nema sumnje da će ovogodišnja sezona biti puna uzbudljivih trenutaka, a na vama je da kao virtuelni Gvardiola, Klop, Tuhel… iskombinujete najbolji mogući tim na Fantaziju i borite se za vredne nagrade.


tagovi

Fantasy Fudbal

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Man. Siti
Čelsi
Arsenal
Liverpul
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara