Da nije došao u Borjanovoj eri, bio bi legenda kluba: Zvezda se oprašta i od Popovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.05.24. | 13:50

Bez ikakve sumnje godinama unazad najbolji rezervni golman u zemlji

Posle Aleksandra Dragovića i Nemanje Milunovića, poslednji meč u dresu Crvene zvezde u subotu veče odigraće i iskusni čuvar mreže Zoran Popović!

Iako u nezahvalnoj koži rezervnog čuvara mreže, Zoran Popović je ostavio veliki trag u Crvenoj zvezdi. Bez ikakve sumnje reč je o najboljem rezervnom golmanu u zemlji duži niz godina.

Izabrane vesti

Najbolje godine Zoran Popović je proveo u Ljutice Bogdana, čuvajući leđa Milanu Borjanu i Omriju Glazeru. Ali je nekoliko putab pokazao ozbiljan kvalitet kada je bilo gusto. Posebno se pamti njegov meč u Razgradu protiv Ludogoreca.

Da je došao u Crvenu zvezdu u neko drugo vreme, kada Milan Borjan nije pomerao standarde, Zoran Popović bi, bez ikakve sumnje, bio legenda kluba. I ovako je ostavio odličan utisak, imao je jak uticaj i na svlačionicu.

„Navijači našeg kluba se sa ponosom sećaju grandioznih bravura, kako na prijateljskim duelima, tako i na zvaničnim mečevima, kao što je duel u Ligi Evrope, kada je ostao nesavladan i zajedno sa saigračima izborio pobedu protiv Ludogoreca. Van terena uvek miran i povučen, a na treninzima i u svlačionici oličenje profesionalizma i autoriteta. Zoran Popović je sa Crvenom zvezdom osvojio 10 trofeja i jedan je od igrača sa najviše odličja u istoriji kluba“, stoji u Zvezdinoj objavi.


tagovi

Zoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara