Komentari na vest

Da sam imao pet posto Kejnove tehnike šuta, dao bih 30 golova na Mundijalima

s

srka

pre 3 meseca

Mnogo cenim ovaj Leverkuzen i trenera Ćabija Alonsa. Imao je sjajnu karijeru kao igrač Liverpula. Vidim da ga sad mnogi porede sa Gvardiolom, čak su i igrali na istoj poziciji, mada je Gvardiola ipak, po mom mišljenju bio talentovaniji, dok je Alonso, bukvalno na svakoj utakmici preorao teren. On je sa Džerardom bio akter onog epskog preokreta protiv Milana u finalu Lige šampiona. Bili su stvarno sjajan tandem. Rafa Benitez ih je odlično uklopio, ma milina. Mislim da Ćabija Alonsa čeka velika trenerska karijera. Gvardiola je kao trener davno prevazišao sebe kao igrača. Mislim da će to gotovo sigurno biti slučaj i sa Alonsom. Teško da će se on zadržati u Leverkuzen, mada stvarno igraju atomski fudbal i da je došlo vreme da neko skine Bajern sa trona. Izvinjavam se navijačima bavarskog kluba, ali prošle sezone im je Dortmund poklonio titulu, teško da će se tako nešto ponoviti. Leverkuzen igra pakleni fudbal, baš kao što je igrao onomad protiv Zvezde, pre nekih dvadesetak godina u kvalifikacijama za Ligu šampiona, predvodjenim Klausom Topmelerom na klupi, a na terenu Hildebrandom, Lusijom, Balakom, Basturkom, Kirstenom, Nojvilom i ostalima. Ta ekipa je igrala najlepši fudbal tada u Evropi. Zaustavio ih je tek u finalu Real Madrid, a ko će drugi?! Šteta!!!
T

THFC 1882

pre 3 meseca

Jedan od najvećih napadača ikada.
R

R9 Fenomeno

pre 3 meseca

Harry Kane je lepota fudbala.
P

Pera Perić Mlađi

pre 3 meseca

Što je najluđe, Klose je potpuno realan i to ne zato što se Kejn nešto neverovatno, mada zaista ima jako dobar šut, nego ovaj nije znao nogom da pogodi lepo loptu nikad. Osećam da mu je stopalo 53 broj i da nema perfektan šut glavom nikad taj ne bi ni igrao fudbal.
C

Centarfor pravi

pre 3 meseca

Za 16-17god.karijere,dao oko 300.golova,pa racunaj,da li je znao ili nije.
L

Let's go,Mili

pre 3 meseca

Nikada neću zaboraviti kada je pored našeg Đeda prošao kao da ga nema.Nikad nisam vidio toliku nemoć i nedostatak vještine u odnosu na nekoga.Ali,fudbal je neka druga priča,dođe im kasnije Bajern u goste i utrpa sedam komada,onako usput da se ne znoje džaba.
И

И

pre 3 meseca

Najbolje objašnjeno do sada zbog čega je Kejn toliko dominantan golgeter. Po tehnici udarca je jedinstven u svetu. Kad se neko iz svake pozicije na šut namesti jednako, na obe noge, a pomera samo zglob u deliću sekunde, to se ne čita. Čak i najbolji igrači sveta kada udaraju slabijom nogom telo im je prirodno blago van balansa, samo Kejn apsolutno uvek ima isti balans.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Pa kad je u PL u davao 25,ovde lagano 40,mandzuka mariogomez olic su bili na dvadesetak,a hari je za njih klasa... Zna miro šta priča,dovoljno da se pogleda jedan suterski trening...kako covek finisira iz nemogucih pozicija...