Komentari na vest

Da se i Roze zamisli: Lajpcig napada Zvezdu bez Vernera, klupska legenda pod znakom pitanja

I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Potpuno nezavisno od izostanaka, ako moze da ih pobedi Majnz, moze i Zvezda. Nema tu neke velike filozofije. Samo da se ne prave neke ozbiljne greske u odbrani.
R

Realnooooooo

pre 6 meseci

Manjc ih je pobedio jer ih niata nije htelo, ako ih krene Zvezda se realno ne pita nista.
L

LAJPCIG NIJE BAUK

pre 6 meseci

KAD JE LAJPCIG NEKOMPLETAN GUBE IGRU ! NISU OPASNI ,SVAKO IH MOZE DOBITI ,PROSECNI .
I

IMAMO SRECE NISU KOMPLETNI

pre 6 meseci

BEZ DVA NAJBOLJA LAJPCIGOVA IGRACA ZVEZDA MOZE BAR DO NERESENOG AKO NE I VISE !
g

gost iz dražnja

pre 6 meseci

Što bi grobari rekli: nikad slabiji Lajpcig.
к

ко да је битно

pre 6 meseci

ко ће да да гол звездани....
B

Baxter88

pre 6 meseci

Ma nebitno i ja kazem, dal ce Kraso, Ivanic ili Bukari, sta to menja?!
u

uzicanin

pre 6 meseci

Dobro je da je Zvezda u formiDobila Surdulicu
A

Allianz

pre 6 meseci

Šeško i Openda su bezopasni, po vama. Ma ajmo bre RB pokazi im ko su
B

Baxter88

pre 6 meseci

Openda je ok i nista vise od toga a taj Sisko Misko je klinac, jos daleko od pravog spica...
T

Tito

pre 6 meseci

Bitno za Lajpzig je da Simons igra, neresiva enigma za Zvezdinu odbranu Moze biti i nereseno veceras uz puno srece
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Druze,Lajpcig ima Opendu pravu zverku u napadu! Ima veceras da da dva gola i tacka! A sto se tice Wernera,pa batica retko kad igra prvu postavu.Uglavnom ulazi sa klupe,ne znam sto bi bio hendikem za Lajpcig sto nece igrati veceras.Pa tu je i mladi Sesko,moze i on da se izivljava veceras.Tako da,mnogo je glup ovaj novinar sto je izbacio ovu vest!😂😂😂😂
e

ejjj

pre 6 meseci

Pa ti si isti onaj sto je najavljivao 6-7 golova od Sitija, 5 golova od Lajpciga , Sada ponovo bez blama ponavljas isto???
K

KALČOSMORISTA

pre 6 meseci

Vidim da znaš imena pa mi reci kako se zovu oni petlići NORDSJILENDA što se onomad iživljavaše nad JSD NK partizani ? Kako vas bre više nije sramota da komentarišete ligu šampiona a liga konferencije je prejaka za vas "nogometaše".
p

pfc

pre 6 meseci

Zna li neko jednog igraca nemacke barse? Dobili ste grupu, kao da ste je birali sami, po novinama u Srbiji se pise da je grupa smrti. Lajpcig ce proci grupu samo zato sto je u istoj srpski bajern i strasni jang bojs
S

Sasa1234

pre 6 meseci

Slažem se da je grupa slaba, bila bi mmogo jača da je tu jedan Nordsjeland...
G

GostPa

pre 6 meseci

Taj isti Lajpcig pobedi Bajern 3:0 kao od šale u Bundesligi. To što se zove RB Lajpcig, a ne nekako atraktivnije ne znači da se ne radi o vrhunskom klubu. Naša liga i svi klubovi u njoj su smešni, tako da je svaka pobeda nad ekipama iz Liga petica vrhunsko dostignuće. Što se tiče Jang Bojsa i oni igraju kvalitetnije domaće takmičenje nego Crvena Zvezda. Ipak, moglo se primetiti u prvom susretu da su tenički slabija, a trkački bolja ekipa u odnosu na našeg predstavnika. Lep rezultat je 3. mesto ako ga se dokopamo. Fenomenalan rezultat bi bio drugo mesto. Ipak, moguće je i 4. mesto, šanse za svako od navedena 3 mesta su 1:3. Kao prvo, Zvezda je izgubila obe utakmice u gostima od kvalitetnijih rivala (iz prva dva šešira). Odigrala je samo jednu utakmicu kod kuće. Ukoliko bi večeras pobedila, uključila bi se u borbu za 2. mesto. Objasniću: Tabela bi izgledala: 1. Man. City 12, RB Lajpcig 6, Crvena Zvezda 4, Jang Bojs 1. Pobedom u Švajcarskoj Zvezda bi se probila na 2. mesto, jer bi onda tabela bila: 1. Man. City 15, 2. Crvena Zvezda 7, 3. RB Lajpcig 6, 4. Jang Bojs 1. Ostalo bi poslednje kolo gde bi RB Lajpcig dočekao Jang Bojs, a Zvezda bi ugostila B sastav Mančester Sitija. Dakle, uz ludo poklapanje kockica sve je moguće. Međutim, najrealnije je da se borimo za treće mesto, iako ćemo večeras na stadionu da se nadamo i maštamo da moźemo da dođemo do nokaut faze LŠ. Što se tiče atmosfere. Početak utakmice je da se naježiš, a nakon toga se čuje samo Sever, dok ne krene da poziva ostale tribine. Voleo bih da ceo stadion bruji sve vreme. Osim toga, momenat pevanja nekih pesama mi nije jasan. Jang Bojsi napadaju, a Sever navija ,,Hajde Zvezdo daj gol”. Mislim da je idealnije da se zviždi protivniku prilikom kontrole lopte, a da se kliče našim fudbalerima prilikom svakog dobijenog duela i pogotka u mreži gostiju. Navijačke pesme mogu u nekom međuvremenu, kad povredemo, ali da peva ceo stadion. Tako nekako. Nisam čuo nijednom protiv Jang Bojsa ,,Hajdemo ceo stadion”. Večeras sam na Jugu, dolazim sa drugovima i sinom koji sutra puni 12 godina. Prenosim mu ljubav prema Zvezdi, a ne mržnju prema drugim klubovima. Sportski pozdrav!
D

DZP

pre 6 meseci

A Nordsjeland, nema?
p

pfc

pre 6 meseci

Ahahaha, spucali se milioni, sipaj jos doktoreeeee
D

Darmar

pre 6 meseci

Mi koji pratimo Bundesligu znamo da Leipzig može da se dobije večeras.Neosporno je da su kvalitetna ekipa ali nisu ni svemirci.Bochum,Darmstadt i Mainz koji su pri dnu tabele BL su pokazali kako treba sa se igra protiv bikova.Hrabro,skoncentrisano i uz huk navijača dobijamo večeras.
M

Milosjfndndn

pre 6 meseci

A Verner inače redovno igra?! Ljudi, ajte molim vas bavite se vašim poslom kako treba, a to je makar sa pratite klubove o kojima pišete, što inače čini pola Srbije, a da ne mora.
b

banence

pre 6 meseci

KA NEZNAM KO PISE NASLOVE I TEKSTOVE ALI ZNAM DA VERNER NESPADA U GRUPU VRHUNSKIH IGACA NITI JE IKADA SPADAO..ZA C.Z. BI BILO BOLJE DA VERNER IGRA...COVEK NISTA...
n

nebitan63

pre 6 meseci

Pa on je i u Bundesligi rezerva, koliko sam pratio ulazi zadnjih 20 min i decko uopste nije u formu
M

Milojko Arsenić

pre 6 meseci

Hahahaha toliko su mali klub da im je poulsen legenda. Ovo me podseća na jedan klub iz železnika
t

tenkista

pre 6 meseci

Kad kriminalci imaju svoj klub, za pobedu gledaju u pasulj, tarot, ko je povređen kod protivnika, ali ne u svoje dvoriste. U sportu je nekad bila čast i želja da se igra sa najboljim, danas je filozofija da se tu nešto jajari i prevari, sve vrednosti ranije su odavno poništene
В

Втб

pre 6 meseci

Да ли ће имати 11 или ће почети са мање?
A

ApsolutnoJa

pre 6 meseci

Verner nije vise taj nivo ne zalecite se. Ali opet moze da nam mune gol
l

lol12

pre 6 meseci

Svakako ne mora da znaci da bi bili starteri pored Opende,Šeška i Simonsa