Komentari na vest

Dabl-dabl mašine u ligama petice: Mesi najdominantniji, ali Hviča je originalna priča!

o

o3 sez

pre oko 1 godinu

Henry u 2002/03. 32 gola, 28 asistencija u svim takmicenjima. Nesto najjace, najkompletnije i najdominantnije sto sam gledao u zivotu.
f

fore

pre oko 1 godinu

Saka ima dabl-dabl učinak, a kida se u odbrani. Kao i Martineli. E to je blago.
f

feja

pre oko 1 godinu

Tijeri Anri 24 gola 25 asistencija u istoj sezoni, u ono vreme kad je 20 golova bilo dostignuće. I ništa zlatna lopta. Da je igrao u Realu imao bi 3.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Hvičina priča će tek biti zabavna. Uskoro, ako ne već sad, najbolji fudbaler sveta. Gruzin. Tih, pobožan, miran. Kako li će propagandne mašine Nike, Adidas, itd...njega da guraju i reklamiraju. Pretopostavljam da će ga minirati na svakom koraku dok se uzdižu neki Bejlinghem ili Virc.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Jbt svake sedmice se divimo i Hvici i Saki, Nejmaru.. A onda skontas brojke i vidis da su po golovima i asistencijama na pola puta od sezone Tijerija Anrija (Mesija ne racunam). Kakva je to igracina bila, tesko da ce se ponoviti u nekom doglednom periodu..
1

14

pre oko 1 godinu

Jedan jedini i neponovljivi - Thierry Henry 14!
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Messi je svetski šampion!
h

host of other

pre oko 1 godinu

hvica je originalna prica , al saka nije sto sa 20 godina evo 3 sezone vuce raspali arsenal( do ove godine raspali) i sto ce uzeti titulu u najjacoj ligi na svijetu ..ubjedljivo najjace desno krilo na svijetu..naravno posto mesi i salah nisu vise u prime..
n

najjaca

pre oko 1 godinu

liga na svetu juce.daj bre vise smarate sa tom pricom od juna do februara najjaca liga a on da od februara do juna skolovanje u evro kupovima batali nas te price molim te.Najjaca liga juce u 15 godina 3 puta uzeli ls.Timovi ulazu milijarde a ne znaju da igraju fudbal nikad slabija serija a ima vise predstavnika u ls...sramota za laznu silu od lige
K

KatalonijaSpanjolska

pre oko 1 godinu

Hvica u barsi, zamena za mesija!!!
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Za Hvicu je najvaznije to sto je Djubrentus u problemu i napokon nece odmah oteti igraca koji odigra odlicnu sezonu.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Gospodo novinari, batalite brojeve i amerikanizaciju fudbala. Mesi najdominantniji ? Možda u šetanju po terenu.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Bukvalno. "Pretrci" 4-5km, a prosecan igrac za utakmicu ima 10-11 km.
n

ne brukaj

pre oko 1 godinu

se druze svega ti covek ima 35 godina ima dabl dabl i ti oces od njega da trci.U tim godinama su mnoge fudbalske legende imale stomacinu i sedele u fotelji.Ne pametuj suvise...
G

Gost@ne brukaj

pre oko 1 godinu

Ronaldo je jos stariji, trci vise od Mesija, i komentari na njega su "ne vrsi dovoljno jak presing". U prevofu, dvostruki arsini. A i bilo koji tehnicki pismen covek koji u napadu samo stoji, izvodi sve prekide, i za saigrace ima Nejmara i Mbapea, a pritom igra slabu ligu bi imao te brojke.
d

druze

pre oko 1 godinu

ronaldo trci baca traku i njegovo trcanje nema nikakvog efekta i zato i jeste u arabiji i zato i trpi kritike...jedno je kad trcis duplo manje od svih i sa toliko malo trcanja uradis vise od svih na terenu osvojih svetsko i imas dabl dabl u ligi...a skroz druga stvar je kad kao trcis pravis face duris se i nista ne uradis na terenu cak sta vise samo ukanalis ekipu..i daj batali ronalda ako ti od 18. decembra neke stvari nisu jasnije onda nikad nece biti
v

vidi

pre oko 1 godinu

ovog tipa sto je uglavio ronalda u pricu alo care ovde se prica o ljudima koji doprinose ekipi koji daju golove namestaju driblaju....nije tekst o egomanijacima koji igraju za sebe
j

jkjjk

pre oko 1 godinu

Kakav crni Ronaldo... Samo golmani pretrce manje od njega i to traje godinama. Prosle sezone po statistici pretrcao najmanje od svih napadaca u ligi. Zato ga je Ten Hag i oterao jer je video da sa njim u timu ne moze igrati nikakav presing.
G

Gost@svi

pre oko 1 godinu

Upravo ste dokazali moju poentu, da se Mesi i Ronaldo po drugacijim arsinima mere. Hvala na potvrdi. Jednom se sve prasta i sve moze, drugom se nista ne prasta i za sve se pljuje. Licemerno, i hvala jos jednom na potvrdi.