Komentari na vest

Damoklov mač nad Hrvatskom, samo pobeda vodi dalje; Dalić opet meša karte, Petković u špicu

N

Novcaniceeee

pre gotovo 3 godine

S ovim baltazarom na klupi necemo mi pobjede vidit. Najbolje bi bilo kad bi ispali danas pa da se promijeni izbornik, dobru momcad imamo, steta da i iduce godine na svjetskom ovako izgledamo
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

A jbg ipak vas je covek doveo do finala 2018-e
V

VAreni

pre gotovo 3 godine

Ajmo saberite se i dobijte ovo, pa posle je sve moguce, kvalitetom ste iznad !
?

?

pre gotovo 3 godine

Jasno mi je da ima nerealnih mojih sugradjana, ali da netko "iz vana" misli da ova trenutna ekipa moze daleko s Lovrenom koji konstatno nesto prigovara a obican kiks od tipa, s izbornikom koji nakon SP-a nije izveo istu postavu, s losom atmosferom u ekipi, s Vrsaljkom koji izranjavan ozljedama nije sjena igraca kakav je bio, pa da ne nabrajam dalje... Ispadamo od Skota.
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

E pa kako vam je islo u Rusiji srecno doslo vreme da se sve razbistri. Ne moze 2 puta da se dobije bingo. Zeznuli su Skoti nas, a sad je red da malo i vas
C

CroOsijek

pre gotovo 3 godine

Slazem se da smo trenutno teski ocaj i da 90% sigurno ne prolazimo grupu danas jer po igri ne zasluzujemo ni da budemo tu, ali reci da smo na srecu osvojili 2.mjesto na Svjetskom je uvreda zdravom razumu. 9 bodova u skupini s Nigerijom, Argentinom(kakvi god da jesu, isprskat ih 3-0 nije mala stvar) i Islandom. Osmina finala protiv Danske koju nitko od favorita nikad nece napucati zbog strasne organiziranosti i discipline, a pritom i vrlo dobri pojedinacno, smijesne Ruse necu komentirati, iako su igrali kuci u vezi njih se slazem, polufinale s nikad nabrijanijim Englezima s glupim "KAMING HOUM" forama. Pa koliku dozu srece moras imati da bi prosao sve ovo nabrojano? Nemoj brate biti nerealan i podcjenjivati tudje uspjehe.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Igrali su finale svetskog prvenstva!!! Ruzno je i glupo potcenjivati taj rezultat!!!
A

Ae kuc

pre gotovo 3 godine

Jedino od svega mi nije jasno zasto tolika kvota na Skote. Igramo s najmanje krvi na ovom Euru od svih reprezentacija, Skoti borbeni, cvrsti, a uz to se ne moze reci da su kvalitetom previse zakinuta ekipa. S izbornikom koji je bez ikakvog plana i s cudnom kemijom i nabojem na terenu plus domaci teren Skota, stvarno jako malo tko vjeruje da mozemo nesto izvuc iz ove utakmice, ako ja i necu zbog patriotizma, vama preporucam cistu 2 na Skote jer REALNO 3.30 protiv nas koji smo pokazali samo malo vise od Rusa i Turaka treba iskoristiti.
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

pd rusa niko nije pokazao.manje niti ce Amaterska Reprezentacija cim.im nema Dopinga ne mogu cestito da.potrce