Dani Alves (©Reuters)
Dani Alves (©Reuters)

Dani Alves ostaje u zatvoru

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.23. | 02:04

Ponovo odbijen zahtev Brazilca da bude prebačen u kućni pritvor dok mu se sudi za seksualno uznemiravanje

U decembru prošle godine Dani Alves je u Kataru postao najstariji fudbaler brazilske reprezentacije kojie je igrao na nekom svetskom prvenstvu, a u januaru 2023. je u Barseloni uhapšen zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Od tada se bivši igrač Barselone, Pari Sen Žermena, Juventusa, Sevilje... nalazi iza rešetaka, gde je pre nekoliko dana (6. maja) napunio 40 godina. Ali, poklon od španskog suda nije dobio.

Izabrane vesti

Brazilcu je ponovo odbijen zahtev da bude prebačen u kućni pritvor dok traje sudski proces. Predlog Alvesovog advokata bio je da slavni fudbaler preda oba pasoša, brazilski i španski, međutim, Viši sud u Španiji smatra da bi mogao da iskoristi svoje bogatstvo da pobegne iz zemlje, tako da je - kao i prethodno u februaru - odgovor bio negativan.

Alves se, inače, izjasnio kao nevin na optužbe 23-glodišnje devojke koja tvrdi da ju je seksualno zlostavljao u noćnom klubu u Barseloni, poznatom po tome što u njega izlaze popularni sportisti i javne ličnosti. Brazilac je više puta tokom suđenja menjao iskaz, od toga da ne poznaje devojku, preko priznanja da su razgovarali, pa do potvrde da je bilo seksualnog odnosa ali, tvrdi Alves, bez njenog protivljenja.

Ubrzo po privođenju meksički Pumas je raskinuo ugovor sa trofejnim fudbalerom, pa bez obzira na ishod suđenja, imajući u vidu njegove godine i višemesečni pritvor, teško je poverovati da će se Dani Alves vraćati profesionalnom igranju fudbala.



tagovi

Dani AlvesBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara