Dani Alveš (©Reuters)
Dani Alveš (©Reuters)

Dani Alves ponovo odbijen za kućni pritvor, ostaje iza rešetaka

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 17:03

Brazilac već mesec dana u zatvoru

Za samo mesec i po dana život Danija Alveša obrnuo se naglavačke. Od učešća na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je postao najstariji reprezentativac Brazila ikada na Mundijalima, do zatvorskih rešetaka u Barseloni. Već mesec dana slavni fudbaler nalazi se u pritvoru zbog optužbi za silovanje, a danas mu je i španski Apelacioni sud odbio žalbu da se brani iz kućnog pritvora.

Već nekoliko puta Brazilac je preko svojih advokata tražio od sudije da ga pusti iz pritvora ukoliko preda pasoš i dobije elektronsku nanogicu, međutim, smatra se da bi zahvaljujući svom bogatstvu i uticaju mogao da nađe način za beg iz Španije u neku od zemalja s kojom ne postoji sporazum o ekstradiciji. Tako je, ponovo, Brazilac iz sudnice sproveden u ćeliju zatvora Brajans 2 u Barseloni, u kojoj se nalazi od 20. januara.

Izabrane vesti

Alves (39) je uhapšen zbog optužbi za seksualno zlostavljanje 23-godišnje devojke koje se navodno dogodilo 30. decembra u noćnom klubu katalonske prestonice popularnom za sportiste i javne ličnosti. Tokom suđenja slavni fudbaler je nekoliko puta menjao iskaz, od toga da ne poznaje devojku, preko toga da su samo razgovarali do priznanja da je bilo seksualnog odnosa između njih, ali bez ikakvog protivljenja.

Ubrzo po privođenju, meksičlki Pumas je raskinuo ugovor sa Alvesom što gotovo sigurno znači i kraj njegove trofejne karijere. Ostaje da vidimo da li će se nekim novim životnim izazovima posvetiti kao slobodan čovek ili iza zatvorskih rešetaka.


tagovi

Dani Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara