Komentari na vest

Dani Alves priveden zbog optužbi da je dodirivao devojku u noćnom klubu

T

Transfer Boy

pre preko 1 godinu

Kada se dokaze da nije kriv (kao u slucaju Mendija iz Man. Sitija nedavno), treba on njih da tuzi za milionsku odstetu i da "dame" odleze zatvorsku kaznu u istoj visini, kao kad bi Dani Alves bio kriv. Samo takvim "povratnim" kaznama moze da se spreci ova najezda sponzorusa i starleta da pokusavaju ovakvim nacinom da dodju do novca.
D

Delija istok

pre preko 1 godinu

Klasične grebatorke nasle žrtvu uz montiran video klip i eto love.
N

No.1

pre preko 1 godinu

"neimenovanu devojku dodirivao ispod donjeg veša, naravno bez njenog pristanka. " Od glasne muzike Alveš nije čuo da je devojka rekla da dodiruje samo donji veš a ne ispod... Sledeći korak su optužbe da je neko pogledom uznemirio devojku i da je ona shvatila taj pogled tako da je imala sex sa gledačem bez njenog pristanka...
A

Auuuuuuuu

pre preko 1 godinu

Nisam znao da devojka ne sme da se dodirne 😂🤣
s

sg018

pre preko 1 godinu

Da li su one tolike lujke da jedva cekaju da tuze nekog fudbalera ili su oni idioti da prave skandale? Adam Dzonson, Mendi, Grinvud…
1

1002939304

pre preko 1 godinu

Ма дај бре више са овим глупостима, ко може да докаже да није флертовала са њим? Ето он мулти милионер не може да плати неку куравелу 100-200е за забаву, него мора неку девојку на силу...Закони су претерано строги према мушкарцима у овим ситуацијама, а не може се реално и лационално донети стопостотна одлука.
S

Sofron

pre preko 1 godinu

Neverovatno je da u današnjem svetu, žene bez i malo stida i morala, da ih ne nazivam pogrdnim nazivom k***e, imaju tolika prava i zaštićene su kao beli medvedi a bave se čime se bave.
ž

ženska posla

pre preko 1 godinu

Prvo ti dopusti,i onda kao da si je napastvovao.
p

princ persije

pre preko 1 godinu

ahahahahahahahahahahaaahahahaa svaka cast
a

aa

pre preko 1 godinu

Jao vise sa ovim,sad ce se javiti jos 6 osoba koje ce potvrditi isto...