Dani Alves (Reuters)
Dani Alves (Reuters)

Dani Alves prozvao Real: Sreća vaša pa smo Ćavi i ja kasno stigli

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.04.22. | 09:33

Brazilac u svom stilu

Barselona je sinoć pobedom u San Sebastijanu makar još malo odložila šampionsko slavlje Reala, ali neminovnost je da će Kraljevski klub uskoro proslaviti 35. titulu prvaka Španije. I da Katalonci mogu samo da gledaju slavlje ljutog rivala...

Jedan od onih kojima teško pada Realova titula je Barselonin veteran Dani Alves. Brazilac tvrdi da je Real imao sreće što je Barselona kasno upalila i što su trener Ćavi, on i još neka pojačanja stigli tek na polusezoni.

Izabrane vesti

„Imali su sreće da smo kasno došli u Barselonu. Mogli smo da sa nosimo sa njima. Morali smo da uložimo nadljudske napore da popravimo situaciju. Naravno da bismo voleli da se takmičimo sa njima na drugačiji način od ovoga ali život je takav. Vreme je da razmišljamo o drugim ciljevima i da osvojimo drugo mesto“, rekao je Alves.

Kada je Alves u januaru stigao u Barselonu, Katalonci su zaostajali za Realom 12 bodova. Sada je razlika 15 poena uz Barsin meč manje. Dakle, praktično isto... Što se Alvesovog učinka tiče, daleko je od onog igrača iz prvog mandata kada je bio najbolji desni bek na svetu. Odirgao je osam mečeva i upisao gol i dve asistencije.


tagovi

Dani Alves

Obaveštavaj me

Barselona
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara