Dani Olmo (©Reuters)
Dani Olmo (©Reuters)

Dani Olmo Barsina prva želja za januar

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.09.21. | 01:28

Katalonci imaju 70.000.000 evra za trošenje

Kasno je Barselona krenula po Danija Olma u letnjem prelaznom roku, nije bilo vremena, a možda ni para, da se taj transfer završi u foto finišu.

Ipak, Katalonci nisu digli ruke od svog nekadašnjeg „odbeglog“ đaka. Kako javlja Mundo Deportivo, a prenose ostali španski mediji, Barselona je spremila 70.000.000 evra za januarski prelazni rok, da njima ojača tim.

Izabrane vesti

A, prvi pik će biti – Dani Olmo. Fudbaler Red Bul Lajpciga bi voleo da se vrati u matični klub, ali ga Crveni bikovi neće tako lako pustiti. Njegova cena je sada oko 40.000.000 evra, međutim, Nemci će, znajući koliko je Barsi stalo, gledati da izvuku i više od toga. Otkupna klauzula za španskog reprezentativca je 75.000.000 evra.

Navijači Barselone uveliko diskutuju da li je pametno toliki novac potrošiti na Olma ili je bitnije ojačati odbranu, koja je već dve-tri sezone rak rana katalonskog giganta.

Dani Olmo je prošao čuvenu La Masiju, ali je izabrao da seniorsku karijeru počne u Dinamu iz Zagreba, odakle je u januaru 2020. prešao u Lajpcig.


tagovi

Dani OlmoBarselonaRed Bul Lajpcig

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara