Dani Sebaljos tražio da ide iz Arsenala

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.01.20. | 10:34

U Realu nema mesta svakako, traži se novi klub

Navijači Arsenala bili su uzbuđeni, dobili su kreativca kakav im je nedostajao, ali kad se posle šest meseci podvuče crta nit je klub dobio ono što je tražio od igrača nit je Danija Sebaljosa ono po šta je otišao u London. I sada je zatražio da ide sa Emirejtsa.

Dobro obavešteni radio Kadena SER javlja da se 23-godišnji vezista javio Realu i zatražio da ga povuče sa pozajmice Arsenalu, iako je svestan da trenutno nema mesta u timu Zinedina Zidana. Međutim, kako je poslednju premijerligašku utakmicu za Tobdžije odigrao još 2. novembra, a zatim četiri dana kasnije bio i u timu za meč sa Vitorijom Gimaraiš u Ligi Evrope, jasno je da nema ni smisla da se dalje zadržava u Engleskoj.

Izabrane vesti

Iz tima ga je doduše isprva izbacila povreda mišića, ali tokom opravka Arsenal je smenio Unaja Emerija i na njegovo mesto doveo Mikela Artetu, a iako se moglo očekivati da bi zbog napadačkog opredeljenja Sebaljos kod zemljaka mogao da dobije veću minutažu to se nije desilo. Štaviše, Sebaljos još nije odigrao ni minut kod Artete, može biti i zbog toga što Arsenal nema pravo da na kraju sezone otkupu Danija, pa se šefu struke dugoročno ne isplati da ga forsira.

Naredne sezone je Evropsko prvenstvo, Sebaljos želi da igra kako bi bio deo reprezentacije Španije. Igrač je o svojim namerama već razgovarao sa Artetom, sad je Real na potezu. Nije toliko problem raskinuti ugovor sa Arsenalom koliko pronaći novi klub za Sebaljosa. Do kraja prelaznog roka ostalo je još samo osam dana.

Betis bi svakako bio opcija, tamo Sebaljosa pamte po dobrom.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara