Danijel Aleksić finansijski bingo Malatije - zbogom, Tursko

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.07.19. | 17:19

I dobro će se opariti

Investicija minimalna, učinak odličan, profit – maksimalan. Turski mediji pišu da će Danijel Aleksić posle fantastične sezone u Malatiji dobrano oplemeniti klupsku kasu unosnim transferom u Saudijsku Arabiju.

Isprva se pominjalo da nekadašnji vunderkind Vojvodine ima dve više nego primamljive finansijske pobude sa Arapskog poluostrva, sada Turci tvrde da je sve utanačeno i da se 28-godišnji ofanzivni i vezni i definitivno seli. Ime kluba doduše ne pominju, ali u prvi plan ističu da će se Malatija opariti mnogo više no što mogla i da sanja kada je Aleksića prošlog leta dovela iz švajcarskog Sent Galena za svega 130.000 evra.

Izabrane vesti

Tačna suma se ne pominje u onim mejnstirm medijima, ali se računa da će transfer biti milionski. Poneki izvori čak tvrde da će povremeni srpski interenacionalac biti plaćen 3.800.000 evra što bi značilo da će Malatija uzeti maltene 30 puta više od onoga što je uložila u Aleksićevu kupovinu. Uz ogradu da Turci umeju da malo požure sa ovakvim vestima i "dosole" informaciju. 

Mada, ne bi bilo nimalo nelogično, jer Saudijci moraju da preplaćuju igrače da bi ih privukli, a Aleksić je u prošloj sezoni postigao 14 golova i još osam namestio, pa se pominjao i kao želja Bešiktaša.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara