Danubio na Atletiko Mineirovom strelištu

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.02.19. | 14:52

Iskusni trener Brazilaca Levir Kulpi, zna da barikade na njegovom terenu malo ko prolazi… Urugvajci će pokušati da ga smekšaju u revanš kvalifikacionom meču za plasman na Kopa Libertadores

I sa jedne i sa druge strane formacija 4-2-3-1. Tako je bilo na prvom polufinalnom kvalifikacionom meču, između Danubija i Atletiko Mineira, kada je kladilačkim žargonom prošla priča 2+, po poluvremenima, ili ako je nekome lakše prelaz X-X.

Istina, ni urugvajski, kao ni brazilski šef struke nisu tu mnogo mudrovali. Po dve izmene su viđene u drugom delu igre, i to je bilo to. Danubio je nakon svega odmarao, dok je strateg Atletiko Mineira imao jedan meč na kom je po principu važnijeg od važnijeg pokušao da sačuva najvažnije prvotimce svežim. E, pa tu možda i leži ključ prognoze ishoda, jer preiskusni Levir Kulpi sigurno da zna šta radi.  U njega ne treba sumnjati, budući da sa klupa timova u Brazilu, sa sporadičnim japanskim avanturama ne silazi još od daleke 1986. godine. Inače, on je prošle godine po peti put zauzeo klupu Atetiko Mineira, i posle službovanja u Gamba Osaki.

Izabrane vesti

On tipuje na domaću travu. Inače, Atletiko Min je poslednji poraz kod kuče doživeo još u novembru, i to na utakmici koju je dobio Gremio s 0:1. Znači tvrdi su Brazilci na svom terenu, što svakako neće prijati urugvajskim fudbalerima koji generalno loše igraju na strani.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 22:15 6451 COLIK Atletico Mineiro - Danubio ki 1 1,25
Ukupna kvota1,25

Kopa Libertadores – kvalifikacije, polufinale

20.45: (1,25) Atletiko Mineiro (5,50) Danubio (10,0)
00:30: (1,60) Ind. Medlin (3,50) Palestino (5,90)
00.30: (1,33) B. Gajakvil (4,70) Defensor Sporting (8,50)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Kopa Libertadoreskvalifikacijesportsko klađenjebet analizaAtletiko MineiroDanubio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara