Darko Kovačević priznao: Blizu sam dogovora sa FSS

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.07.18. | 08:18

Reprezentacija Srbije bi već u ponedeljak mogla da dobija novog direktora

Reprezentacija Srbije će u narednom ciklusu kvalifikacija za Prvenstvo Evrope i Ligu nacija dobiti ozbiljno pojačanje! Naime, nekadašnji napadač Crvene zvezde, Olimpijakosa i Juventusa Darko Kovačević mogao bi da zameni nedavno preminulog Gorana Bunjevčevića na funkciji direktora Saveza.

Bivši sportski direktor Olimpijakosa je to priznao i u razgovoru za Sportski Žurnal.
„Dva puta sam se sastao sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom. Jako smo blizu dogovora. Razogovori vode ka uspešnom završetku“, poručio je u razogovoru za Žurnal Darko Kovačević.

Izabrane vesti

Posle završetka igračke karijere nekada sjajni napadač, koga je Crvena zvezda 1995.godine platila Proleteru astronomski 1,2 miliona maraka, radio je u Olimpijakosu. Imao je ulogu direktora kao i savetnika predsednika Marinakisa.
„Dolazim u ponedeljak na završni dogovor. Vodeći ljudi našeg fudbala izložili su mi plan. Sve mi deluje fenomenalno i spreman sam za odgovoran zadatak“.

Kovačević će raditi u tandemu sa nekadašnjim saigračem Savo Miloševićem. Istakao je da dobro poznaje situaciju u srpskom fudbalu.
„Znam kako funkcionišu stvari u srpskom fudbalu. Pratio sam klubove, reprezentaciju, ligu i dobro sam upoznat sa situacijom. Predočen mi je plan i program FSS za naredni period. Sve mi se dopada“, dodao je Kovačević.


tagovi

Darko Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara