Darko Milanič novi trener Anortozisa

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.22. | 01:43

Slovenac ostaje na Kipru

Upoznala je srpska publika Anortozis tokom jesenjih utakmica sa Partizanom u Ligi konferencije, sad će ga upoznati i Darko Milanič. Nekadašnji prvotimac crno-belih, u nekim pričama i kandidat za trenera pre nego što je na klupu seo Ilija Stolica, promovisan je u novog šefa stručnog štaba kluba iz Larnake.

Milanič je potpisao ugovor na dve godine, zvanično obraćanje javnosti biće upriličeno u subotu, a prvi zadatak biće da popravi stanje u ekipi koju je prethodne tri sezone predvodio Temuri Kecbaja. Uz napomenu da je u minuloj, pod vođstvom Gruzina, Anortozis završio tek kao peti i posledično tome neće ga biti u UEFA takmičenjima ovog leta.

Izabrane vesti

Biće ovo nastavak Milaničevog boravka na Rajskom ostrvu. Prethodno je predvodio Pafos, a zanimljivo da je otkaz dobio u maju ove godine baš posle poraza od njegovog novog kluba, Anortozisa.

Darko Milanič je trenersku karijeru počeo kao pomoćnik u Primorju, radio je u Šturmu iz Graca, Lidsu, Slovanu i Pafosu, a najbolje rezultate beležio je tokom dva mandata u Mariboru, s kojiim je osvojio šest titula, četiri Kupa Slovenije i dva pehara Superkupa Slovenije.


tagovi

Darko MilaničAnortozisKipar 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara