Darko Rakočević (©Starsport)
Darko Rakočević (©Starsport)

Darko Rakočević novi trener Mladosti

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.03.21. | 11:46

Lučanci ukazali poverenje dosadašnjem pomoćniku

Trener Darko Rakočević imenovan je za novog šefa stručnog štaba lučanske Mladosti. Reč je o nekadašnjem fudbaleru Borca koji je igračku karijeru osam godina gradio u Aziji, a završio je upravo u superligašu iz Lučana.

Trenerski je stasavao na stadionu kraj Morave da bi dve godine bio prvi asistent u Mladosti. U poslednjem periodu Nešku Milovanoviću koji se nedavno povukao sa mesta prvog trenera.

Izabrane vesti

“Pre svega zahvaljujem se ljudima iz Lučana na ukazanom poverenju. Ovo je za mene velika čast, obaveza i izazov. Naš zadatak je da izborimo opstanak u Superligi. Malo smo zakomplikovali situaciju porazom od Zlatibora (0:2), a sada imamo nezgodno gostovanje Bačkoj”, kaže za Mozzart Sport Darko Rakočević.

Novi šef struke dobro poznaje sastav sa kojim raspolaže.

“Imamo dobre igrače koji su malo izgubili samopouzdanje. Radićemo na podizanju morala, na stvaranju hemije u svlačionici i na terenu. Dobro poznajem prilike u Lučanima, sa Neškom Milovnovićem sam i ranije sarađivao, kao igraču bio mi je trener u Metalcu. Sada smo sarađivali u stručnom štabu Mladosti. Nadam se da ćemo uz maksimalno angažovanje ispuniti plan za ovu godinu”, kontatuje Rakočević koji je parafirao ugovor sa ekipom Mladosti do kraja sezone.

OFK Bačka dočekuje Mladost u ponedeljak od 10.00 sati.


tagovi

Mladost LučaniSuperliga SrbijeDarko Rakočević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara