Komentari na vest

De Brujne arogantan, Gundogan prgav na jeziku, Kompani gospodin

Z

ZV

pre 4 meseca

Hebala vas Sugoslavija da vas hebala,koga zabole sta prica sudija iz Federacije?
д

дон јое редингтон

pre 4 meseca

видим да нико није ибратио на кључан детаљ тервјза, који зказује на то ког су порекла бопњаци, кад упорно покушавају да верску приоадност изједначе са нацијом реченуца сетио се како се на турском каже брате, све полемике око припаднисти нечему и пореклу решене, све
g

gera_mirocanac

pre 4 meseca

De Bruyne je glavom igrao bolje u petlicima, sada ne igra tako dobro. U moje vreme se igrao drugaciji fudbal. Poz
S

SS Lazio

pre 4 meseca

Kao covek mu zelim sve najbolje u zivotu. U licnom i profesionalnom zivotu. Zelim da sudi i finale LS. Sto se tice, utamice Fajenord - Lacio covek je us..ao utamicu. Priznao je gol Fajenordu posle dvostrukog faula nad igracima Lacija. Ne samo to, celo vreme je sudio na "autoritet" sto u stvari je bilo sudjenje u korist domacina. Plus toga, Sari na kraju na kraju utakmice se zalio kako je na njemu bacen flasa sa urinom. Spomenuti sudija, niti delegat, ni niko iz UEFE nisu uzeli u obzir spomenutu cinjenciu. Ne govorim samo kao navijac Lacia vec su to cinjenice koje svako moze lako potvrditi.
X

Xdd

pre 4 meseca

De Brujne i izgleda kao arogantan krelac. Video sam par intervjua sa saigracima, stvarno mi cudno da ga neko nije nalupao na treningu, ali zato su napunili osobu njemu blisku 😂 Tibo Kurtoa leaves chat.
E

E ako ti kažeš...

pre 4 meseca

To je to, ti si pogledao, upućen si, sve znaš... Kevin "Let me talk" je arogantan? Zato što je rekao sudija sa Balkana?! Pa pogledaj koliko mu se raduju saigrači sada kada se vratio iz povrede, da ga ne gotive, niko mu ne bi prilazio da mu čestita, da ga zagrli... Kada su se on i Pep protiv Reala međusobno prozivali, pa kada se gurao sa Artetom, to je sve u toku utakmice, kada ga adrenalin puca (uostalom kao i ostale igrače, nije ob izuzetak). A posle sve bude kao po starom. I što ovaj sudija nije proverio, možda bi posle tekme bio sasvim drugi čovek. Ne, nego je hteo da mu se KDB klanja što ovaj ima pištaljku, nije nego...
S

SD

pre 4 meseca

Kaze de kuip 30k navijaca? Jesi smrkao nesto bato , kuip je uvek 51k , nema veze sa kim se igra i kakvo je vreme
K

Kol

pre 4 meseca

Covijek je to rekao samo zbog publike poredio a ti ljudno ako vec ispravljača stadion de kiup prima 47.500.Tako da nemoj gledati dlaku u jajetu, a Peljto jako dobar sudija poz iz BL
M

Meroni

pre 4 meseca

Bilo bi zanimljivo i kada bi redakcija iskopala neke podatke i sastavila clanak o zaradama internacionalnih sudija, bas me zanima koliko je to u danasnjem fudbalu, da li moze da se poredi sa platama igraca, trenera itd.
D

DDF

pre 4 meseca

Pre par godina zarada po utakmici LŠ je bila 5000€,sa placenim smestajem,hranom i putnim troskovima...kad se pogleda zarada igraca izgleda"potpuno mizerno"
t

trpaj

pre 4 meseca

Glavni sudija 5.000.€,pomocnici 3.000.,po utakmici,pa sabiraj.(ovde ne ulaze pokloni Real Madrida,u vidu,zlatnih satova,audija,poslovne pratnje,zimovanja,letovanja....).
R

Re Trpaj

pre 4 meseca

Šta ćeš,kraljevski klub je to?!Kraljevski te izgotive,ti ih carski poguraš!Ko bi to odbio?
M

Meroni

pre 4 meseca

Svaka cast, samo napred.
K

Kuljanin

pre 4 meseca

Zanimljiv interju, puno uspeha u daljem radu, gosn Peljto!