Gatuzo (© Reuters)
Gatuzo (© Reuters)

De Laurentis preko Tvitera rekao Gatuzu da je bivši

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 23:50

Čeka se Spaleti

Nema mesta za Napoli u Ligi šampiona, nema ni mesta za Đenara Gatuza na klupi kluba sa juga Italije.

Posle remija sa Veronom (1:1), koji je označio pad na petu poziciju na tabeli Serije A, posledično tome i izostanak plasmana u elitni kup, temperamentni stručnjak je završio misliju među Napolitancima. Njegov ugovor je svakako isticao i veliko je pitanje da li bi bio produžen čak i da je pobedio, ovako je samo ubrzao odkuku predsednika Aurelija de Laurentis.

Izabrane vesti

Prvi čovek Napolija se od Gatuza oprostio na Tviteru, potvrđujući da nekadašnji prvotimac Milana više nije trener nebesko-plavih, na čijoj klupi je bio od sredine decembra 2019. kad je zamenio Karla Ančelotija.

Dragi Rino, srećan sam što sam skoro dve sezone proveo s tobom. Zahvaljujući tvom radu, želim ti uspeh gde god da odeš. Grlim suprugu i dečicu“, napisao je De Laurentis.

Prema tvrdnjama italijanskih medija, prvi kandidat da nasledni Gatuza u Napulju je Lučano Spaleti. Poznati trener poslednje dve godine nigde nije radio, otkako se rastao sa Interom, prethodno je vodio Empoli, Sampdoriju, Veneciju, Udineze, Ankonu, Romu i Zenit iz Sankt Peterburga.


tagovi

Đenaro GatuzoAurelio De LaurentisNapoliLučano Spaleti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara