©Reuters
©Reuters

De Laurentis zapretio: Ako ne vratimo ljude na stadione, blokiram prvenstvo i sve vas tužim!

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.04.21. | 11:30

Gazda Napolitanaca u ratu protiv čelnika Serije A

Klima u Seriji A postaje sve neprijatnija, a atmosferu na jučerašnjem sastanku u vezi sa usvanjem kriterijuma oko preraspodele sredstava od TV prava, do usijanja je doveo Aurelio de Laurentis.

Gazda Napolija zapretio je vodećim ljudima takmičenja da će blokirati naredni šampionat ukoliko se ne donese odluka o otvaranju tribina.

Izabrane vesti

"Šta me zanima u vezi sa korektivnim merama, ako ljude ne vratimo na stadione? Ukoliko se to ne desi, blokiraću prvenstvo i sve vas tužiti", grmeo je De Laurentis.

Napolitanci su najglasniji po pitanu povratka publike na tribine, jer je jasno da je to jedni put ka vraćanju situacije u fudbalu u normalu, a samim tim i njihovih finansijskih tokova, koji ne bi bili predmet ovakvih sastanaka.

Usled krize koja je prouzrokovala pandemija, klubovi iz najjačih evropskih klubova ostali su bez ogromnog dela kolača u vezi sa TV pravima, što je prouzrokovalo ozbiljan dizbalans u godišnjim budžetima, koji bi mogao da ostavi višegodišnji trag u klupskim kasama. Stoga je svima u interesu da se publika što pre vrati na tribine.


tagovi

Aurelio De Laurentis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara