Komentari na vest

Definitivno: Aleksandar Stanojević na leto napušta Partizan

F

FloRijan

pre preko 2 godine

Prvo se zvao stanoje na pocetku,pa promenio ime u ser.Samrok,pa onda jos jednom u ser.Samrok od Flore,pa zatim jos jednom u ser.FloRijan... cekamo sad i 4 put!
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Opa, lepa vest. Verovatno je teško "umirati" čekajući nulu u Evropskim utakmicama protiv Flore.
Г

Гробар54

pre preko 2 godine

И ако напусти,није то никаква штета!Тражио је да му се доведу играћи,које је он тражио,Миљковић,Обрадовић,Јојић,Холендер и све су то промашаји у Европи!И да којим случајем освоји титулу,шта би он са њом,са оваквим играчима?!А управа,тек, није за неки озбиљнији Партизан!Сви напоље,па да се крене озбиљно, у фудбалске догађаје!
9

951357

pre preko 2 godine

Nemojte da plačete gospođo, neće on nigde. A i da slučajno na konto statistike gromadinih "poštenih" utakmica ode negde, brzo će nazad ;)
S

Ser Šamrok

pre preko 2 godine

Kad neko povede priču o poštenju ja uvek pitaj - Klark Kente, da li si to ti?
K

KhanBG

pre preko 2 godine

Vidim da se ljudi loze kako je mali stanoje napravio nesto... Neverovatno mi je koliko ste nerealni. Partizan je ozbiljna kanta od tima. Svaki iole ozbiljniji protivnik im je napravio haos. Ne znam da li je moguce da se stvarno zanosite da je ovaj tip napravio neku renesansu? Covece, Flora Talin? Ne stvorite sansu, i onda dodjete i u prvenstvu po 5-0. To nije realno. I jel vam stvarno nije jasno da je izborna godina i da ce Partizan osvojiti titulu? Sledece godine ce mu zvezda opet pobeci 35 bodova. Zato samrok sada i najavljuje odlazak preko raznih svojih glasila. Ne znam jel ovo toliko tesko razumeti...
J

Jojan

pre preko 2 godine

Covece, Radnik iz Surddulice. Dve utakmice i nista.
B

Bane15

pre preko 2 godine

Jojan....nema Radnik iz Surdulice sa izborima nista. Zato sa Zvezdinim porazima ima i te kako lebdeci
s

stung

pre preko 2 godine

A sada fino objavite Stanojevićev demanti. Radi kuhinja.
J

Joksaaa

pre preko 2 godine

Ovo mu dodje isto ko Muslin i Rusija. Luda kuca. U najavi znaci jos 5-6 trenera za narednu 22-23 sezonu i sredina tabele.
s

safet pfc

pre preko 2 godine

ODLAZI SLOBODNO I STO PRE,NIKO NECE PLAKATI ZA TOBOM, DOVIDJENJA!
D

Djuro Šišarka

pre preko 2 godine

Nisam zlonameran i zajedljiv ali bih voleo da znam są kojim klubovima pregovara i da li ima neke ponude. Pre deset godina je u Kini ulozeno mnogo novca te su dovodjeni treneri iz Evrope. Danas nije takva situacija. U Arabiji takodje se vise ne rasipaju sa novcem i ne dovode bilo koga. U Izreaelu je sastavio pola sezone. U epskom transferu u PAOK-u, jedva mesec dana. Postavlja se pitanje ko danas angazuje trenere iz LLS Lige?
M

Mop

pre preko 2 godine

Super što nisi zajedljiv. Evo i ja neću biti, iako mi je čovek simpatičan, a vaš Milojević se proslavio sa AEK-om kad je letos ispao od Veleža koji osmi u Bosni i bliži borbi za opstanak nego za izlazak ponovo u Evropu.
O

Operi Mopu

pre preko 2 godine

Cinjenica je da rekorder po brzini dobijanja otkaza (PAOK). Na internetu se vrlo lako mogu naci i clanci da je i u Kini dobijao otkaze preko SMS poruka. Otkaze su mu urucivali i u Izraelu i Arabiji. Jedan je fasovao i u prvom mandatu u Partizanu. Po transfermarketu, prosecno se zadrzavao u svakom klubu 0.9 godina. Mozda su i oni zajedljivi pa pisu tako nesto?
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Voleo bih da ostane I na leto I jesen. Pa na sledecu zimu nek ide. Ne bih voleo da se ulazi u kvalifikacije sa drugim trenerom. Pogotovu sto Stanoje izvlaci maximum iz ovih igraca. Ukoliko ostane pri svojoj odluci, postujem, dao je par meseci vremena da se pronadje nov trener.
b

batabane

pre preko 2 godine

Sledeći trener je Duljaj najverovatnije.Nisu problem Stanoju bile greske koje je pravio,jer svako pravi greske,a napravio je mnogo, mnogo vise dobrih stvari.Problem kod Stanoja je bio sto su greske bile iste i ponavljale su se.Kako nije video da kad god je u veznoj liniji igrao sa: Zdjelar, Scekic,Natho (Suma,Jojic,Pantic i jednom Markec), nikada nismo imali sredinu terena protiv iole jacih protivnika,Šarloa,Soči,Gent, Zvezda, Santa Clara u gostima,i Flora u gostima.Ajde neka neko demantuje ovo sto sam rekao da smo protiv ovih protivnika igrali bez igre, potpuno podredjeno.Ja sam i video zasto.Zato jer se Zdjelar i Scekic kad igraju zajedno, previše povuku, ostave porazan prostor između sebe sa jedne i ofanzinog veznog i spica sa druge strane,ne ucestvuju u gradjenju igre i prepusta se igra protivniku.Zatim jako sumljivo forsiranje Miljkovica,a na stetu Partizana i Zivkovica.To ga je koštalo jos boljih rezultata, i sumnji u njegovo postenje, jer ne verujem da i on to nije video.
M

Mop

pre preko 2 godine

Ja se tome iskreno nadam. Igor Duljaj sledeći trener Partizana. Čovek je za primer.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@bane Prvi u ligi sa 5 bodova prednosti nad Zvezdom, u Evropi prosao grupu... kojih boljih rezultata, covjece? Sta bi ti, da imamo 15 bodova vise? Prolazak grupe ti nije dovoljan, ti bi da smo ju prosli bez ijednog poraza/nerjesenog kao da se svake godine prolaze grupe u Evropi, pa ti je onda ovo sad doslo kao neko razocarenje? A Savu velicas kad cijelo vrijeme gleda Zvezdi u ledja i ispada iz Evrope. Pa Boze, mozes li biti absurdniji od ovoga?
b

batabane

pre preko 2 godine

@Grga... opet Grga po svome, kritikuje nesto sto i nisam rekao.Gde ti procitao da sam velicao Savu,leba ti.Savo je pravio iste greske,ali je otisao.Ja nisam ni kritikovao uspeh,samo sam,a kao i uvek kritikovao velike greske koje se ponavljaju,sto je prosto neprihvatljivo.Problem je kad se igra sa Zdjelarom i Scekicem zajedno,da nema igre.To se ne odnosi na Metalac i Kolubaru,vec na Sarlou,Gent,Soci,Zvezdu, gde nije nikog pobedio,a cak je izgubio u gostima od Flore i Santa Clare.Ako je tebi ok da gledaš ta mučenja Partizana, i da tvrdis da je ok da Stanoje uzme jedan bod,od tima od kojeg je losija Zvezda uzela prosle godine 6 bodova, meni nije.Pogotovo sto znam sto se vidi da moze Partizan mnogo bolje,jer ima mnogo bolje igrace,koji sede na klupu,a igraju neznalice.Dakle jedan bod u poredjenju sa zvezdinih sest je bruka i za momentalni otkaz.Pa kako ne vidi da kad igraju Zdjelar i Scekic,gubimo igru gubimo i ofanzivnog veznog jer ga odseku nema veze,i ma ko igrao ofanzivnog, bio je los.A menjali su se i Suma, Natho, Jojic, Pavlović, Pantic, pa i jednom Markec.Sa tim tandemom nema nade.Nije to zato što ja tako vidim,vec rezultati to govore.Nabrojao sam ti sve utakmice gde se to iz aviona videlo,a dodao bih i da je sa Anortozisem bila muka.Na kraju i Miljkovic,koji nema poima,drvo, balvan.Zivkovic uglavnom na klupu,a za njega izmislio fudbal,za Miljkovica je Deni Alves.Cak kad igra Zivkovic daje mu da izvodi kornere i slobodnjake,a rezerva Miljkovicu drvu.Tu debelo nesto nije u redu.
e

ercov

pre preko 2 godine

Probaj da se dogovoris sa "bombasem" mozda te uzme za prvog trenera !? Tolike gluposti o fudbalskim desavanjima u nasem fudbalu citam svaki dan ali ovo o Stanoju sto napisa ovaj "strucnjak" je van konkurencije. U buduce, kad pomenes Ser Alexa Stanojevica, samo ustani i duboko se pokloni ukoliko navijas za Partizan !
K

Kako

pre preko 2 godine

Ma idi samo da prestane kuknjava tboja za sve kukas na sudije na navijace na uprave na zvezdu ma svi su losi jedini si ti ispravan idi i da te vise ne gledamo mozda se sasa ilic uhoda sa cukatickim i dodje
c

chicago

pre preko 2 godine

pa idi odmah ili jos malo da nas upropastis ,za drugo mesto nam ne treba trener narocito ne onaj koji napravi minus od ko zna koliko sa teranjem sadika za sicu
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Ja ga ne gotivim, trenersko znanje je odlicno za nasu ligu i titulu, ali ponasanje je mnogo lose, to je moje misljenje. Takvi ispadi i neuracunljive recenice ne prilice treneru Partizana... A znajuci Vazuru, kandidati su - Sasa Ilic, Vermezovic, Plavi, Stolica, Linta...
P

Psy

pre preko 2 godine

Prave navijace kluba ce ova vest potresti jer se radi o strucnjaku koji je od jednog limitiranog sastava u fizickom i psihickom smislu u datom momentu izvukao rezultatski maksimum sto je za postovanje... Uz sve to od otpisanog Vujacica napravio standardnog stopera,imao petlju da pusti Stojkovica i da sansu nezrelom Popovicu koji je takodje pun pogodak, promovisao malog Terzica...ukratko postavio sistem rada sto je za sve njegove prethodnike sem Marka Nikolica bila misaona imenica... Od mene naklon do poda za predanost i rad i nada da ce ipak ostati.
E

E, sad...

pre preko 2 godine

Jeste, postavio je "domaći sistem", samo što taj "domaći sistem" i tog Vujačića ne prepoznaju u Ligi konferencija...Odučavanje od fudbala je bilo u četiri utakmice, grčevito branjenje od timova kvaliteta TSC, Čuka, Voša, kojima daje 5,6 komada u "domaćem sistemu".
P

Psy

pre preko 2 godine

Moram da se ne slozim sa tobom... I mislim da je svesno spustena rucna u LK onog trenutka kad je shvatio da ce verovatno proci grupu... Tada je vec poceo sa rotacijama protiv Flore ako se prisetis jer nije hteo ni po koju cenu da ispusti prvo mesto u JSL..a kadar je limitiran za dva takmicenja hteli to mi da priznamo ili ne a za te stvari nije on kriv.. on je od govn.ve pite napravio nesto...u kasi nije bilo dinara za pojacanja kad je dosao na klupu, sve free igraci...ali ajde,videcemo tog sledeceg..neka mu je sa srecom sa ovom bajnom i sjajnom upravom.
H

Hidro

pre preko 2 godine

Pa taj limitirani sastav je on selektirao,on ga je svojim odlukama limitirao
L

LosXeneizes

pre preko 2 godine

Sasa Ilic
s

stanoje spiner

pre preko 2 godine

Ovo je alibi unapred ako se izgubi prvenstvo, bude li Partizan prvi, onda će da kaže ubedili me navijači i uprava da ostanem trener Partizana ??
G

Gost024

pre preko 2 godine

Sale Ilić novi trener!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ne spominjite samo Savu i njegove "licne razloge", molim vas. Da nam je on ostao sad bi bili bar 10 bodova iza Zvezde, a iz Evrope bi davno ispali. Ovakvim pisanjem samo obezvrjedjujete ono sto je Stanojevic uradio. Ne znam samo da li namjerno ili nenamjerno.
9

951357

pre preko 2 godine

Savo je bar 10x bolji bio od Stanoja. Samo što nije hteo da glumi u predstavama za narod već hteo da uglavnom pošteno igra...
G

Gost...

pre preko 2 godine

Sta je to uradio Stanojević? Trener koji je ismejao Ficu, oterao Sadika, Sumu, Asana, Banjaka...doveo isluzene nazovi igrace Milljkovica, Jojica, Obradovica, Holendera, Smiljanica cuva....nema koga može da proda....oterao Stulica, Djerleka, Stojkovica, Colica, Lakcevica....ostavio Jovica Ramadanijevog igrača, nema nikoga da Partizan može zglavo prodati, sa njim dugovi porasli, nije jedan derbi dobio, nista nije uzeo (kup ne racunam), ispao od Sarloa, osramotio klub zanavek protiv Anarfozisa a pre svega Flore.....titulu neće uzeti.....to je Stanoje
T

Tokmak

pre preko 2 godine

@gost! Lakicevic povredjen!! Stulic je tu i treba ga oterati! ColicDjerkek i Drnis ispod proseka! Sta pises gluposti! Treba i Pavlovica oterati! Loli i Miljkovica isto! Dovesti Hodxica i Tokmaka!

Kontraudar

pre preko 2 godine

@951 Savo igrao pošteno, zato je šutnuo mikrofon zbog sudijske odluke i rekao da će sve reći.
9

951357

pre preko 2 godine

@Kontraudar - rekao sam uglavnom pošteno, ključna reč je uglavnom
T

Tokmak

pre preko 2 godine

@952… na bitno je da vi igrate posteno!!! 5boda dte uzeli dudskim odlukama! Dta bi sa zstvorenom utakmicom sa Proleterom! Ispade da je nismo zstvorili??? Ccccccc

Kontraudar

pre preko 2 godine

Uglavnom je tad otišao iz Partizana. Po tvojoj matrici sve što je vezano za Partizan ne može biti pošteno, maximum je uglavnom pošteno a sa druge strane prepoštena Zvezda. Tu stoji logička greška.
9

951357

pre preko 2 godine

@Kontraudar - nije sve u vezi Partizana nepošteno. Ali trenutno većina stvari nije poštena, realno. Jer otkud odjednom tolike pare u KK, VK, RK, OK? I ovi prepošteni nizovi u fudbalskom prvenstvu gde se vidi da se protivnici sklanjaju kad Partizanovi igrači šutiraju i konstantno "greše" na svojoj polovini. A onda protiv Zvezde, skroz drugačija slika. Zvezda je ranije muljala, manje više kao i Partizan tada. Sada je više nego očigledno da ne mulja ništa već da na suvi kvalitet igra. Jer drugačije ne možeš da objasniš 5 godina evropskih uspeha, kao i to da već duže vreme na mišiće dobija utakmice u prvenstvu gde protivnici izginu na terenu protiv nas. Isto kao što ne možeš drugačije da objasniš gromadin poraz od Flore i nerešeno sa Anortozisom i samo po nazovi 2 šanse u te dve utakmice, a u domaćici po 30 šuteva na gol i po 4-5 komada na svakoj drugoj utakmici, drugačije nego sklanjalicama.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Gost... Druze, ja cu pricati cinjenicno za razliku od tebe. Prvo, pogledaj na tabelu. Koji tim i sa kojim to trenerom je trenutno prvi na tabeli? Drugo, pogledaj onda i statistiku lige i vidi koji to tim i sa kojim trenerom ima najvise datih golova u ligi. Potom pogledaj i koji to tim i sa kojim trenerom ima ubjedljivo najmanje primljenih golova u ligi. I za kraj, pogledaj koji se timovi i dalje takmice u Evropi – nacices Stanojevica i Partizan i tamo. A Savo je u medjuvremenu opet bez posla. Pametnom (i postenom da prizna kad je u krivu) dosta.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Samo ti meni objasni koincidenciju da je Zvezdi u SVIM sportovima krenulo negde od 2012. A dugovi počeli da se tope. Ma daj, "uglavnom pošteno".
g

gossttttt

pre preko 2 godine

Ljudi koji hejtuju Savu ocigledno nemaju predstavu u kakvim uslovima je on radio. I pored svega doveo je dobre igrace i ubacio klince koji su klubu doneli debele prihode. I da mogli bi pokazati malo vise postovanja za trenera koji je prihvatio posao kad bukvalno niko drugi nije hteo i kad je klub bio u najtezoj situaciji u posednjih 20 godina. I sadasnji trener je dosao jer je Savo popravio situaciju u klubu i garantujem da Stanojevic ne bi dosao u trenutku kad je Savo prihvatio posao a to moze i da se proveri. Savo je legenda kluba i reprezentacije ali pojedini ne biraju reci kad brane sadasnjeg trenera i upravu pa se cude kad ih neko nazove botovima
9

951357

pre preko 2 godine

@kontraudar - objasni ti meni koincidenciju da je Partizanu najbolje išlo od polovine 90ih do 2012. Svim ddelovima tog sportskog društva. A za Zvezdu je lako objasniti - prestali su da je sabotiraju oni koji su radili na tome da je ugase i dobila je jednak tretman sa Partizanom. I onda kad neko radi i zna njemu ide, a kad je neko navikao da ne radi već da mulja, njemu ne ide. Ali evo, ovo je vaša sezona ponovo, mulj na sve strane.
R

Radamelo

pre preko 2 godine

Mogli bi da napravite analizu da vidimo zasto svi treneri zvezde i partizana kukaju na potrosnju. S cime se bore a ne mogu da izdrze tu borbu.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Procitaj svoj komentar, pa onda procitaj i ostale stotine nekulturnih i uvredljivih komentara koji se dnevno ostavljaju po internetu, svo vrjedjanje, prozivanje, omalovazavanje, itd. pa onda nadodaj na to i prozivanja na polupraznim stadionima umjesto da neko tamo dodje da podrzi tim i trenera, i ja tebe pitam – sta ti nije jasno? Sta mislis da trosi te ljude? Razmisljas li i malo?
w

wv

pre preko 2 godine

Kako zasto se zale na potrosnju pa zato sto su klubovi neuredjeni, odnosi sa rukovodstvom muka nevidjena, deo navijaca koji nije zanemarljiv je nekada sadisticki nastrojen prema trenerima, javnost prakticno ne postoji. Pritom ako ste emotivno vezani za klub onda sve dozivljavate pojacano. Prakticno dolazi se do toga da ako je neko uradio nesto pristojno van Srbije, da je iracionalno da dolazi ovde. Zasto su Partizan odbijali Ivic, Paunovic, Jokanovic i Stanojevic sto se vratio je donekle iraconalno zbog toga ga vise cenim. Eventualno je dobro za mlade trenere ili za trenere kada dolaze u jedan klub koji je u dosta boljoj situaciji od drugog pa ima dobre sanse za titulu. Stankovic se onoliko radovao rezultatima u Ligi Evrope zato sto zna da je to znacajna stavka u cv-u, a jedan od razloga sto je stanje na tabeli ovakvo je sto je Stanojevic napravio atmosfreru u kojoj smo naostreni u svakoj utakmici u ligi, a u Crvenoj Zvezdi igraci i trener pristupaju u mnogome manekenski znajuci da su vec osvajali ligu i da za njihov dalji angazman su daleko bitniji rezultati u evropskim takmicenjima.
s

sta mislis

pre preko 2 godine

sa cime se bore ?druze tebi da dodje neko i kaze mora da igra zika i mika ajde da vidim glavobolju sa sastavom tima
R

Radamelo

pre preko 2 godine

Nigde u komentaru nisam stavio upitnik bas zato sto i nisam trazio odgovore. Meni su jasni problemi u nasem fudbalu kao i vama, al time moraju da se bave novinari na prvom mestu, pa posle redom sve institucije. Prosli put kad je Stanoje odlazio znao je da kaze kako ne da na struku, sto sad ne izadje i ne kaze sta je problem. Isto i Milojevic i Stankovic. Lalatovic je rekao kako je dobio spisak od Terzica i kako ga je pocepao ili ostavio sve te igrace na klupi ne secam se tacno i tu je zavrsio. I to je to samo je rekao i niko se nije bavio time.
o

on

pre preko 2 godine

povedi i mistera
G

Gospodin Gost

pre preko 2 godine

Nismo ga ni zasluzili. Kako se vecina navijaca ponasa zasluzujemo da nam se vrati Savo i mukotrpnu borbu za 3. mesto, kao sto je bilo do skoro... tada su navijaci ocigledno bili srecniji, ne znam samo po kom kriterijumu. Voleo bih da mi neko kaze ko je to trenutno realna meta za trener Partizana, a da je bolji od Stanoja?
G

Gospodin Gost

pre preko 2 godine

Vidim da sam za 5 minuta sakupio 120 minusa, ali niko da kaze koga to umesto Stanoja? Ko je bolji, a dostupan Partizanu? Dajte 3 imena i povlacim sta sam napisao! Ja hocu da gledam Partizan koji pobedjuje a ne borbu sa TSC-om i Cukom za Ligu Evrope.
S

Slanina

pre preko 2 godine

Ne vredi druze. Ovde ljudi ili pljuju da bi pljunuli samo ili su botovi. To Mocart pre nije imao. Pogledaj samo komentare sada koji kazu nesto lose protiv Terzica, 300 minusa botova.
G

Gost 14

pre preko 2 godine

Pusti ih neka lupaju minuse. I ja ih ne razumem, prvi put smo u borbi za titulu jos od Ćelavog gospodina plus Evropa a svi nezadovoljni, hoce da igramo kao Bajern ili nzm sta. Nezahvalnici u stvari, čovek se daje kao niko, svaku utakmicu izgori i prvi je na tabeli (nasuprot tome da je titula izgubljena vec u oktobru) a oni svi jedva čekaju da ode...

Fico SkillArena

pre preko 2 godine

A gde ce da ide? kad u Zamaleku nije mogao da trenira ovde kod nas ga spasavaju precke i stative nijedan derbi nije dobio, ja kao Grobar ne verujem u ovu pricu jer on nema gde, ovo je klasican spic on je tako odlazio i na kraju finala kupa prosle sezone pa nista... okej je sto zeli da ide samo je fora sto nema gde...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

otici ce negde gde se placa redovno i vise, gde ti nece doci niko i reci ovaj mora da igra , gde te nece postrojavati "navijaci" posle utakmice ...on je dosao kod nas jel jednostavno nista drugo nije imao u tom momentu i cisto da mu se ime ne gasi radi kod nas dok nesto ne naleti
F

Fortitudo

pre preko 2 godine

Jeste,trampa je u pitanju,Stanoje u Bolonju,a Miha u Partizan. Vest je proverena.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Od njega i cele Nikolica boljeg se nece i nemoze naci ..Treba i rukama i nogama da ga mole da ostane ..Pozz iz Zenice
w

wv

pre preko 2 godine

Eto docekalo se i to, nadam se da su najzad zadovoljni oni navijaci Partizana koji su mu spocitavali dosta toga, cesto prilicno zaumnih stvari, bitno je da ce ovakvo zlo od coveka otici. A ne nece biti zadovoljni jer je njihova privilegija kao navijaca da budu nezadovoljni, pa cemo videti ko je sledeci koga ce omalovazaviti. Za mene je blago iznenadjenje sto ce uspeti da izdrzi skoro dve sezone, u uslovima gde sam predstavlja klub, nema masovnu podrsku navijaca, gde se borimo protiv naseg najveceg rivala koji je favorizovan na razne nacine. Poslusajte sta je Dule rekao o Stanojevicu. Ja cenim sto se vratio u vremenima gde njemu nije bilo narocito korisno da se vrati, a u prvom mandatu je vec napravio izvanredne poduhvate, posteno je i sto je najavljeno da ce otici na kraju sezone, ako je tacna informacija, jer pokazuje da ne kalkulise i ostavio je vremena i mogucnosti da se nadje zamena za njega.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

on se dokazao tu nema prigovora ...sa ovim balvanima sto on radi rezultati su vise nego dobri . Medjutim i on je dovukao neke od tih balvana i to je ono sto mu ja zameram ali te stvari se rade svuda u svetu. Vuces "svoje"igrace sa sobom i tako verovatno pravis "ekstra" kintu
G

Grobaar

pre preko 2 godine

Steta, boljeg trenera od Stanoja i Nikolica nismo imali u poslednjoj deceniji.
G

GostKg

pre preko 2 godine

Neće taj nigde, očekuje da ga mole kao prošli put što je bilo.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Meni je on ok trener samo sto forsira Miljkovice, Jojice, itd.
G

GostKg

pre preko 2 godine

Ne kažem ja da nije ok, ali mani se gluposti i radi ono što znaš.

zdravkovicv011@gmail.com

pre preko 2 godine

Dobro je, inace ne bismo imali sanse za titulu. Terzicu laknulo, moze i sa gobeljicem i gajicem na titulu. Odlican trener Stanoje, sa ovakvim timom 1. na polusezoni.
Y

YayaT

pre preko 2 godine

Kada je dosao u klub davao je 100 posto sebe, kidao je svaki minut, onda se nesto dogodilo ( posle te famozne LS koju je on doneo)...Jednostavno je postao bleda kopija samog sebe, verovatno mu je samopouzdanje bilo spucano raznoraznim pokusajima od fudbalera koji su zauzimali njegovo mesto..

Dj_97

pre preko 2 godine

Čekamo te legendo! #saleilić22
P

Potrošnja

pre preko 2 godine

Arsen Weniger, Sir Alex Ferguson likes this.
S

Steve Mcmahon

pre preko 2 godine

Znalo se to odavno da će otići.Rašović,Đukić,Ivić
a

a bree

pre preko 2 godine

Teži je od murinja i simeonea zajedno. Steta
B

Bfnx

pre preko 2 godine

Ponovo slede godine Zvezdine dominacije.
F

FizioSterapeut

pre preko 2 godine

Kako se on to potrosio, kao da Stanoje igrao utakmice, a ne fudbaleri. Sta kazu Miljkovic, Brezancic, Markovic i Smiljanic, da li oni osecaju potrosnju?
K

Kdkd

pre preko 2 godine

Kad si igrac, mislis na svoju igru i to je to, eventualno te nervira neka budala sto nece da ti doda loptu. Kad si trener moras da udjes u glavu 30 igraca, da razmisljas sta oni misle i da li ce da postuju tvoje odluke, ispunjavaju obaveze van treninga kako bi dali maksimum na treningu i utakmicama, posebno sad kad trener ne moze da bude autoritet, vec nema izbora nego da bude drugar-trener. Eto zasto se treneri trose.
i

i

pre preko 2 godine

Ma nemas pojma kolko moras biti posvecen na tom nivou bukvalno nemas vremena za odmor...
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Pa, da i malo razmisljas, bilo bi jasno kako se potrosio. I kako ce se potrositi bilo koji trener dok god imamo ovakve "navijace" i dok svaka susa na internetu misli da zna bolje od tog trenera koji igrac treba da igra, u kojoj formaciji, itd. Pogledaj na tabelu, prijatelju. Kad smo zadnji put bili prvi? Sto nismo bili prvi pod Savom, Mirkovicem, itd? E moj ti, navijas li uopste za Partizan ili se samo krijes iza tog nika?
@

@GrgaCvarak

pre preko 2 godine

Znaci sad su komentari sa mozzarta krivi. Ljudi bas kritikuju zato sto vole klub jer da ih boli uvo nista ne bi ni pisali i ne bi se nervirali za dzabe. Sad je neko ko nabija glavu u pesak i prica kako je sve vrhunski pravi navijac a neko ko se cima i uputi i najmanju kritiku lazni navijac.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ne razumijes uopste sta pricam. Pricam o konstantnom, a totalno nepotrebnom pritisku koji nicim ne pomaze Partizanu. I tako je od kako je covjek sjeo na klupu, da se ne pravimo sad ludi da je drugacije. Isto tako je tretiran i Djukic s tom razlikom sto je Djukic brze pukao dok se Stanojevic jos uvijek nekako drzi. Konstruktivna kritika je za mene uvijek ok, ali kad se sva kritika svede samo na prozivanje i vrjedjanje, reci mi, gdje je tu kritika? Kako si time pomogao Partizanu ako ti je vec, kako se predstavljas, Partizan na prvom mjestu? Da ne pricamo o tome da je tim trenutno prvi na tabeli po prvi put poslije cetiri susne godine, da se u Evropi prosla grupa... Pa, ko jos proziva tim koji pravi takve rezultate, ide na stadion da zvizdi igracima umjesto da im kao nekad bude vjetar u ledja, trenera koji je postigao sve te rezultate naziva pogrdnim imenima i samo ukazuje na to kad nesto pogrijesi, a kad covjek veze niz od 30 utakmica bez poraza, onda se okrecete na drugu stranu, pravite kako to ne vidite? Pa, druze, da smo opet iza Zvezde ili da smo treci kao prije neku sezonu, pa da vas covjek i razumije, ali ponavljam jos jednom, pogledaj na tabelu, druze. Prelistaj malo statistiku, koliko smo dali golova, a koliko smo primili; iscitaj malo istoriju Partizana, pa vidi koliko puta se igralo i na proljece u Evropi... bice ipak da je takvima kao sto si ti glava u pjesku kad nista od toga niste u stanju da vidite i prepoznate. Ali ne brini se, otici ce i Stanojevic. Onda cete jednako ovako moci "kritikovati" i novog trenera samo pitanje je hocemo li i tada biti prvi na tabeli i i dalje igrati Evropu ili cemo opet biti gdje smo bili prije neku godinu pod Mirkovicem i Savom. Mozda vam tad dodje iz d... u glavu. Mada cisto sumnjam.

Mile Stručnjak

pre preko 2 godine

Zna da neće da osvoji titulu pa na vreme da kaže da ide...