Kilijan Mbape (© Reuters)
Kilijan Mbape (© Reuters)

Definitivno: Mbape ne počinje protiv Sitija

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.05.21. | 18:05

Pitanje je da li će i ući s klupe

Muka muku stiže. Izgubio je Pari Sen Žermen prvi meč polufinala, izgubio je i Kilijana Mbapea za revanš sa Mančester Sitijem.

Svi francuski mediji pod oznakom „hitno“ prenose da krilni napadač nije uspeo da se oporavi od povrede lista zadobijene pre šest dana na Parku prinčeva i da ga izvesno neće biti među starterima Maurisija Poketina u borbi za još jedno finale Lige šampiona.

Izabrane vesti

Upitno je čak hoće li Mbape sedeti na klupi, ponuditi treneru opciju da uđe u nekom trenutku. Prema informacijama sa lica mesta, bolovi su nesnosni i velika je verovatnoća da Kilijan neće biti ni među rezervama. Baš kao što nije bio u subotu, kad su Sveci savladali Lans i ostali u trci za odbranu naslova u Ligi 1.

Posle velikog broja trofeja na domaćoj sceni, arapskim vlasnicima PSŽ-a trofej Lige šampiona je imperativ. Da bi stigli do prilike da se za njega bore potrebno im je da postignu makar dva gola na Etihadu. A za to će, osim Nejmara i Di Marije u početnoj postavci napadačke linije najverovatnije biti zadužen Mauro Ikardi. Eventualno, Mojze Ken.



tagovi

Liga šampionaKilijan Embape

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara