Komentari na vest

Definitivno: U Kragujevcu 3:0 za Zvezdu

K

Kumovi Vrbas

pre 7 meseci

Svugde gde je uveden neregiostrovani igrac to ne moze da bude slucajno, ne samo u Srbiji nego bilo gde. I u Sapniji je to namerno uradjeno. Evidenciju kontrolisu 4 delegata, i ne moguce je da svoj cetvorici promakne sa ociju. 21 vek nema vise himijske i papira, nema vise pamcenja, sa dva klika vidis sve, sta ti je zeleno sta ti je crveno. Svaki individualac koji ima internet i kada udje na neki sportski sajt, tamo lepo pise ko igra, ko je povredjen, ko nece da igra, ko ima dva zuta, crveni, rezervna postava itd. Ovo je sve uradjeno da Zvezda ima bolju gol razliku od Partizana, a i da se zaboravi bruka o losoj nikada skupljoj Zvezdi koja prima od predzadnje ekipe 3 komada.

du su pobedili

pre 7 meseci

Volje sto su izgunili🙂da su Pobedili bila bi veca katastrofa 😄😄
S

Stmeni

pre 7 meseci

Koja je mera? Partizanu se svira neka smejurija do decembra. Ovim nesrećnicima se pomaže štosom iz seljačke lige...Smejurija za đavole.
O

Opt za jedan

pre 7 meseci

Igrao sam 2&2-6 i promasio samo zvezdu. dok ovi registruju utakmicu 0-3, prodje dva dana od odigravanja i rezultat ostaje kakav je bio na kraju. Sve po sirotinji.
d

darinjo

pre 7 meseci

Druže, ja sam odigrao uzivo na Mozzartu,preko aplikacije, drugo poluvreme X, i meni su dobitak isplatili... nisu bile neke pare, ali su bili korektni.... za sad
u

uCemuJeProblem

pre 7 meseci

Necemo sluzbeni rezultat hocemo ono sto smo dobili na terenu
F

FSS smeh

pre 7 meseci

A znaci nista minus bodovi za Radnicki? Pa da, SNS, novi stadion, ne smeju da ispadnu. Bitno da su Kolubaru izbacili iz lige, ocigledno nisu pravila ista za sve.
@

@FSS smeh

pre 7 meseci

Radnicki je ubacio igraca koji nije registrovan, kazna za to bilo gde je 3:0 za protivnicku ekipu. Kolubara je dokazano namestala utakmice.
F

FSS smeh

pre 7 meseci

Uzmes procitas pravilnik i bice ti jasno da i za ovo delo ide do -9 bodova kao u slucaju Kolubara. Ne kazem da su dela iste tezine, samo kazem da ako se pravilnik primenjuje na jedne, onda mora i na sve. Ne moraju -9, ali moraju bar -3.
d

d. g.

pre 7 meseci

Čista namera da se naškodi Ivaniću i Olajinki.
P

Popsi@d.g.

pre 7 meseci

d.g. - ma, više da se nanese šteta Olanjiki, baš štea!Čovek je sjajno igrao protiv Mančestera i YB, bio je potpuno neprimetan i to je ono što je poremetilo i Citi i YB, jer su očekivali Olanjiku u svoj svojoj snazi, ali on ih je zavarao i zato je dao golove u Kragujevcu.Priprema se Olanjika za utakmice protiv RB Lajpcika, gde će i njih iznenaditi.
N

Nordsjeland x6

pre 7 meseci

Ma jasta kako da ne haha...Bahar,Terza,Uprava,Igraci,Navijaci...itd ma "nista ne valja" jel tako, ali zato valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 6-7.god a LS igrao nije preko 20.god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i autolimari iz Sabaha iz Azerbejdzana,klub koji ima najvise 5-ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi! Mozda takav klub "valja" sto vise neuspeha i brukanja to bolje,jel tako?
P

PSZ X 10

pre 7 meseci

@Nordsjaelland x6 Koliko ti je istina jaca strana najbolje govore tvoji istovjetni komentari koje na Mozzartu, ostavljas vise od mjesec dana. Kazes da Partizan nije vidjeo titule u poslednjih 6 godina, sto je tacno. Sada ja tebe pitam; Koliko je CZ osvojila titula prvaka u periodu 2007-17 ? Znam da znas da je citavom regionu poznato da je CZ punih 10 godina period 2007-17 iz evropskih takmicenja ispadala u sezoni branja Lipovog caja i Tresanja. Iznosis ovdje nekakve podatke a i sam znas da nisu tacni kako je navodno Partizan a ne CZ rekorder po broju primljenih petica i sestica a pre mjesec dana je upravo ovaj portal MOZZARTSPORT pisao o broju Partizanovih utakmica koje je izgubio sa 6, 5 i 4 gola razlike. Po tim podacima koji su zvanicni i tacni Partizan je nevinasce u odnosu na CZ koja je samo od PSZ primila 10 komada, pa Bayern i Totenhem po 9 a da ne pominjem sedmice, sestice,petice i cetvorke, gdje ste balkanski a ne srpski rekorderi. Kazes Partizan dobio 6 komada od djece iz Danske a CZ u LE pre godinu dana to su poslednje njene utakmice do ove protiv Sitija dobila isto kao i Partizan 5 komada od Monaka.Mogao si se uvjeriti i sam da ovi Danci natrpase Ludogorec sa 7 komada a taj isti Ludogorec natrpa vama pre koju godinu 4 komada na stadionu Rajko M. I sada se pitam kada su ova kako kazes djeca iz Danske napunila mrezu Bugara kako bi se onda CZ provela protiv njih. Primila bi minimum 10 komada i zbog cinjenice da su pred revans sa Partizanom u Beogradu mladi danci imali derbi utakmicu 6 kola danskog prvenstva protiv Midtjyllanda i razbili ga sa 3:0 a po sansama i sudijskim greskama rezultat je trebao da bude 6:0 za mlade dance.-- ( pogledaj snimak na YT ) -- A taj Midtjylland je pre samo 18 mj. u LE u sred Beograda odrzao CAS FUDBALA i pobijedio tim Zvezdana Terzica. Pominjes Samrok .Tikvu,DinamoZagreb itd. A sta kazes za 7 komada koje je CZ primila od Fiorentine u KU, 6 komada koje je primila od izvesne Polonije, Zenita,Pa 5 komada od Seltika, Hamburgera,Borusije MG, Dinama iz Berlina,Selte Vigo,PSV itr.itd.ili sramotne poraze od izvjesnog Xamaxa u kvlifikacijama za KU, pa porazi od izvjesnog Tromsa, Apoela,Slavije Prag,Cernomoreca, Kairata,Zerminala, Bate Borisova,Levadije,Omonije,Serifa, Makabija itd.itd. PS. A sta tek reci za tvoju konstataciju da Partizan preko 20 god, nije igrao LS. Ali dobro, vazno je da znas da zahvaljujuci odlucujucim bodovima koje je Partizan osvojio svojim 2-rugim plasmanom u 1/8 finala Uefa kupa CZ ove godine ima direktno ucesce u LS. Pozdrav iz Bijeljine!
D

Džigerica@058

pre 7 meseci

@058 – Ne budi nestrpljiv! Sačekaj objašnjenje koje sledi od Don Vita Corleonea, doajena na ovom portalu, čije izjave podsećaju na neke od skečeva letećeg cirkusa Monti Pajtona!
R

Repac grizojajac@Džigerica

pre 7 meseci

@Džigerica – zašto si tako ciničan prema Don Vitu Corleoneu! Don Vito je čovek, koliko se može razabrati iz njegovih komentara, sa često oprečnim stavovima, koji iznad svega voli Zvezdu, često puta kritikujući slabija izdanja igrača Zvezde, ali i pohvalno govoreći o njima kada to zasluže. Nije on za džaba izjavio da treba pričekati Šerifa jednu polusezonu, jer on sigurno ima nos, oseča on da će Šerif biti glavni, kao što mu I dolikuje u opisu njegovog posla. Ja čoveka ne poznajem, ali dajem nesebičnu podršku za Don Vita i Šerifa!
A

Allooo

pre 7 meseci

Posto je igrac zamenjen za 20 sekundi , ocigledno svi svi su videli gresku . Zasto se utakmica nastavila? Zasto nije sviran kraj i 0:3 rezultat ? Zasto se rizikuju povrede ? Zasto ljudi trce i igraju ginu bore se , raduju , tuguju kada ce sve biti ponisteno ? Zasto se utakmica nastavila !? Ako je nastavljena rezultat moze biti samo jedan 3:4
R

Reč je reč

pre 7 meseci

Možda zato što sudija nema ovlaštenja da donese takvu odluku.
n

niszvezda

pre 7 meseci

Ne znam da li se sećaš utakmice Selta C.Zvezda...isto je napravljena, protokolarne greška, čini mi se da je igrao neko sa parnim kartonima...uvideli su to na poluvremenu, i naravno da je meč odigran do kraja... Zvezda vodila na poluvremenu, kraj 5:3 za Seltu...
k

kg

pre 7 meseci

Sramota,velika sramota. Kao da je Radnički podsavezni klub. Najbolji igrač,kapiten , nije se našao zapisan u protokolu a sedi na klupi!Mislim da ovo nije slučajno uradjenboi. Neko mora da ofdgovara. Ovaj koji je to uradio je neprijatelj Radničkog,Kragujevca, spšorta. Treba ga proteratzi iz Radničkog , Kragujevca...Ali, sve to pokazuje kakva je situacija u Radničkom, uprkos odličnoj igri fudbalera. I konačno: sada smo po terenu na nivouz Surdiluce. Da li vas nije sramota. Idite u Leskovac, Loznicu, ali ovo što smo vbideli - igranje poi livadi je sramota za grad. Vreme je da uprava položi račune, Radniočki ispada, tu više nema dileme ,ali i ispadanje treba da bude dostojanstveno. Gradu Kragujevcu je nanet velika mrlja koja nie samo sportska.
s

serMudro@Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

@Don Vito Corleone. – ima jedna tvoja misao koja ulazi u antologiju: “Ali sam video protiv YB dosta kvaliteta u njegovoj igri”, tu misliš na igru Šerifa, drvoseče u kopačkama! Ti si zaista čovek sa pompeznom retorikom, superiorno inteligentan, kojem ideje dolaze svakodnevno, a neke su baš zabavne, kao na primer: “Podrška Zvezdi, Baharu i svim igračima”. To znači da ti daješ unapred podršku i igraču koji pada preko lopte na pola metra od gol-linije (protiv Čuke) ili kada u Kragujevcu nije sposoban da postigne gol sa pola metra udaljenosti od gol crte, nego šutira u golmana koji leži na zemlji. Molim te pređi na umetničko klizanje i prestani da tupiš!
D

Don Vito Co0rleone.@serMudro

pre 7 meseci

@serMudo – Ko si sada pa ti?! I dalje ostajem pri tome da: “svakom igraču treba dati šansu jednu polusezonu pa tek onda donositi zaključke”, kao što sam napisao u prethodnom komentaru. Po tvom reagovanju, na moj komentar, nebi se reklo da ti odgovara Nik koji koristiš! Naš narod kaže “strpljen spasen”. Prema tome videćeš koliko će Šerif imati promašaja na svom kontu, posle jedne polusezone! Neće imati ni jedan, da se kladimo! On će biti jedan od glavnih strelaca u LŠ!
G

Gosten

pre 7 meseci

Kada je igrac Vozdovca bio na terenu bez lekarskog pregleda,tom klubu su oduzeti bodovi. Iste te sezone za isti prekrsaj Partizanu nisu oduzeti bodovi iako je Vlahovic tada usao u igru a nije imao lekarski pregled.
R

Ris

pre 7 meseci

Mudrinski je igrao za Rad prvo kolo(cak je i dao gol) 2012 godine, a Zvezda je odložila zbog sabora Guci svoje prvo kolo proti Javora. Nakon toga Mudrinski je dosao u Zvezdu i odigrao je tu zaostalu utakmicu prvog kola protiv Javora. Ista sezona, ista liga a on odigrao dva prva kola sa dva razlicite tima. Covjek bio na dva mesta u isto vrijeme. Samo u Srbiji.
.

...gosten

pre 7 meseci

nije kaznjen igrac Vozda zbog lekarskog vec je imao manje od propisanih 16 godina koje igrac treba da ima da bi nastupio u SL...
g

gostttttttt

pre 7 meseci

Ovom odlukom su nas ostetili jos vise jer si ponisteni golovi Ivanicu i Olajinki. To je realno veca steta nego sto je neko bio na terenu desetak sekundi a nije bio u protokolu
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Bog otac ne može da me ubedi da ovo nije namerno uradjeno a što će se videti po sledećoj funkciji koju će u FSS-u ili nekoj crveno-beloj filijali dobiti glavni "krivac" taj operativac Racnickog-Marko Dimitrijevic!Taj Oliver Nedeljković mora biti upamćen!
N

Neutron

pre 7 meseci

Ja ovo vidim samo da ide na stetu Zvezdi, kao da je sa namerom uradjeno. Nebitno da li smo mi dobro ili lose igrali, ali utakmica je bila takmicarska, 7+ golova i prelepi golovi Ivanica. Ovako demotivises i Olanjinku i Ivanica sto im ponistis golove, a sve dobro uradjeno izbrises...Partizanu cim ne ide malo odmah se penal sudi, dajte vise ljudi pustite nas da igramo, pa makar i gubili od Vozdovca, al nemojte ni nama ni njima davati penale niti se ponasati kao u cirkusu!
1

1. Gost

pre 7 meseci

Pitam se cemu sluze cetvrti sudija i delegat? Valjde provere igraca i broj u protokolu i pre izmene i pre utakmice. Da, Radnicki je napravio gresku u protokolu, na kraju je i izgubio, ali rezultat 3:4 sa utakmice treba da ostane, mada ne verujem da ce nekome ta gol razlika znaciti. Jos jednom, "strucnjaci" iz saveza ocigledno ne sluze bas nicemu ako nepravilnost primete iz protivnicke ekipe a ne zvanicnici
g

gost987

pre 7 meseci

Služe, služe,zato se sve to i odigralo tako.
m

marios

pre 7 meseci

morali su da imaju osigurač ako nešto krene u krivom smeru, e ovo je već već ozbiljno
G

Gost45

pre 7 meseci

Citam pa ne verujem da se avangarda "cudi i gadi" na ovih 3-0 a zaboravljaju da nisu kaznjeni za utakmicu u Zadru kad im je malo bilo 5 igraca na terenu i jednim sa 5 licnih? Oni nekome o postenju?
A

Ahahaaahahahaaah

pre 7 meseci

Dobar vic😂😂😂😂😂, kakvih sad ce 5 licne, i 5 prekrasaja😂😂😂😂
g

gurbeti

pre 7 meseci

Ahaha ,pa to ste samo vi videli
S

Sramota

pre 7 meseci

Vratite golove Ivanicu i Olijanki
0

058

pre 7 meseci

Код овакве ситуације јел се стрелцима рачунају голови на конто или не.
z

zaxx

pre 7 meseci

Ne, i upravo zato su osteceni Ivanic i Olijanka, zalosno koliko ovaj FSS mrzi Zvezdu
R

Ris

pre 7 meseci

Ne racunaju ali se racunaju u ukupnoj gol razlici. Umjesto plus 1 bice plus 3. Bolje za klub ali definitivno su strijelci na gubitku.
@

@

pre 7 meseci

Pa umesto +1, imate +3, samo da mi je znati ko to (od vasih) ljudi vas mrzi i steti. Kako ste naivni ko francuske sobarice
k

kunde

pre 7 meseci

Gol razlila je totalno nebitna, odlucivace medjusobni dueli ako bude situavija sa istim bodovima
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Zaboravio sam da dodam da dajem punu podršku našem cenatrforu Šerifu! To što je u dve utakmice promašio gol sa pola metra, to je sve sastavni deo fudbala. Imam neki osećaj da će Šerif biti junak na sledeće dve utakmice protiv RB Lajpcika. Očekujem da postigne barem tri gola u dve utakmice. Napred Šerif! U inat onom malom kradljivcu moga proslavljenog Nika! Napred Zvezda sa Šerifom u napadu!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Ozbiljno da posetiš lekara za tvoje dobro. Možda te niko ne bi provalio da ti tekst nije pun sarkazma. Ja sam rekao da je Šerif Kulibali 2, jer je tako delovao u prve dve tri utakmice. Ali sam video protiv YB dosta kvaliteta u njegovoj igri. I rekao sam da svakom igraču treba dati šansu jednu polusezonu pa tek onda donositi zaključke. Podrška Zvezdi, Baharu i svim igračima.
l

lal

pre 7 meseci

Ajte? Ko bi rekao
B

Boki 76

pre 7 meseci

A jel nije obaveza delegata da identifikuje igrace?? Tako je bar u nizim ligama
k

kendisport

pre 7 meseci

Nije na delegatu da ispravlja krive drine neznalica koje rade po klubovima.
D

Djape45

pre 7 meseci

Jeste, i delegat će biti kažnjen.
D

Dejani

pre 7 meseci

Prošle sezone je bio sličan slučaj na utakmici Freiburg-Bayern. Bilo je 12 igrača Bayerna na terenu… znam da se Bayern dobro izvukao, jer je Bayern…
M

Mile led

pre 7 meseci

Što je sigurno sigurno je
b

box to box

pre 7 meseci

ovo je veoma diskutabilno pravilo, jer sta ako u nekoj odlucujucoj utakmici za plasman klub gubi 5:0, i namerno ubace igraca koji nije registrovan i dobiju povoljniju gol razliku 3:0
D

Dejani

pre 7 meseci

Onda trebaju dobiti još dodatnu kaznu. Možda čak i dobije radnički…
N

NN3

pre 7 meseci

Jel vidiš šta piše u tekstu. Da je rezultat na kraju bio ubedljiviji od službenih 3:0, ostao bi on na snazi, baš zbog toga
K

Kost

pre 7 meseci

nije u takvom slucaju ostaje 5-0. ko zna citati ima prednosti
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Auuuu bar pročitaj tekst kad pravila sporta koji pratiš nećeš da naučiš.
Z

Zlatiborac23

pre 7 meseci

Pa ako je odlučujuća utakmica za plasman,što bi neki tim uvopste stavio igrača u sastav koji nije prijavljen i time unapred izgubio... razmišljaj malo
z

zukii

pre 7 meseci

Izbija zvezdana na drugo mesto, dobri su
@

@tuki

pre 7 meseci

Jako si duhovit 🤡
G

Gost ali bukvalno

pre 7 meseci

Eto, mi smo loši ali ne teramo upravu, a vi ste dobri... Pa što terate upravu kad ste bolji od nas?! Zar vam nisu doveli bolje igrače za višestruko manje novca?!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

U redu je to, Pravilnik FSS treba da se poštuje! Ali, da li će se poštovati i za utakmicu N.Pazar-Vojvodina, gde je prekid trajao godinu dana i bio duži nego što je predviđeno Prabvilnikom. Utakmicu treba registrovati sa 3:0 za Vojvodinu i kazniti sudiju i sva službena lica!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Dugo nisi sa mojim Nikom prozivao i omalovažavao Zvezdine strance. Podrška za Zvezdu, Bahara i sve igrače.
v

vukasinnn

pre 7 meseci

Videli da se radnicki iskurcio na pocetku pa isplanirali ovo za svaki slucaj
n

nanas

pre 7 meseci

Znaci ovako,radnicki je sam isplanirao da ce se iskurciti zvezdi,pa je onda sam radnicki isto isplanirao da sam sebe unisti,i pomogne zvezdi i ubaci tog igraca ???!?!? Je li tako majstore ??? I sta je jos rekao Zeks Pantic,i sta je jos bilo kad si se probudio ??? Blago tebi sa takvim mozgom i takvim konstrukcijama
x

x1122

pre 7 meseci

Nanas,ko je zex pantic? Je to kao zex mitrovic pa si mu sada rekao? Ja sam grobar pa tog lika ne gledam
n

nanas

pre 7 meseci

@ x1122 vidis druze ,ja ne znam ko je taj zex mitrovic sto ga ti kao grobar spominjes,jer me takve spodobe ne zanimaju,a zex pantic je guru vecini grobara koji se kunu u njegove teorije i tvrdnje,pa je bzv tvrditi da ne znas ko je...
p

pfc

pre 7 meseci

Za slucaj da se rastrce, da ne ulazi terza opet u svlacionicu kao protiv OFK
v

vukasinnn

pre 7 meseci

Ovakve stvari se ne vidjaju ni u africi, kao ni oni autogolovi i penali za vas, a vi sve vicete to je slucajno, ne treba nama to, dobili bi vojvodinu, kragujevac... svakako. Posle kad ne nameste, ono poraz za porazom, pa ne mogu vise nista da prepuste slucaju, nedaj boze da su se i ovde ispustili bodovi
P

Plankton

pre 7 meseci

Ej bree, to je bio plan ako Zvezda gubi, neko je ispao glup.
k

kendisport

pre 7 meseci

A gde su minus bodovi za Kragujevac? Pravilnik je jasan. a on govori da se oduzima i do 9 bodova. Znači za Kolubaru je pravilnik važio, a za Radnički KG ne važi? Jeste da su razlicita dela, ali kakva je to selektivna primena pravilnika?
l

lazarevcanin11

pre 7 meseci

Tako je. FSS iskaljuje bes na nepodobnima, stranacke klubove ne diraju.
M

Mladost gatovac

pre 7 meseci

Slazem se, ali ovde se pravila uvek selektivno primenjuju a na sajtu FSS je jasno napisano. Radnicki mora biti kaznjen oduzimanjem bodova
G

GostKg

pre 7 meseci

Pa da si pročitao text kao što nisi, pročitao bi da će konačna odluka biti za dan ili dva.
L

Ludilo...

pre 7 meseci

Da je bilo nereseno , grobarska kuknjava bi bila nikad jaca, Ovako "Radnicki pogresio za svaki slucaj" majko mila sta njima pada na pamet, pa sto Cukaricki nije namerno pogresio...
7

7ma u nizu

pre 7 meseci

Ne dao Bog dragi kojim slučajem da je ovo bilo nerešeno i na kraju da su ovako dodelili rezultat. Kmečalica žena u crnom bi se upalila još više. I ovako ih kako oni kažu "država ugnjetava" sa najvećim budžetom u istoriji košarke sa ovih prostora i penalima u skoro svakom kolu. Gde bi nama bio kraj da je Tadić onomad nas ovako "ugnjetavao"!
S

Sad

pre 7 meseci

Će ti odmah gasprom spomenuti, sad ćeš videti.
f

fandango

pre 7 meseci

U periodu od 2004-2008 KK Zvezda je dobila od drzave 20 miliona evra... Vecis. Izjava RSB-u. Tadic da daje pare... Izvini decko, jesi li ti mozda procitao ustav ove drzave? Biti predsednik u Srbiji je uglavnom ceremonijalna pozicija, nije ovo Amerika ili Francuska gde je predsednicka moc mnogo veca. Zato je Toma Diploma uglavnom dodeljivao ordenje na primer... Sve dok DUH nije zajahao (pa uleteo u jedan klub u ponoc nakon cega se posle 5 dana desava jedini prelaz u istoriji derbija). Ali kakva projekcija, odao si se zesce.
g

gost1978

pre 7 meseci

pa ne brate, bas je ovo normalno, kao napravi se propust u 21.veku, kao nemas adekvatnu evidenciju, daj