(©Starsport)
(©Starsport)

Definitivno: U Kragujevcu 3:0 za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.10.23. | 16:02

Zvanična odluka za dan-dva

Dileme nema, utakmica Radnički Kragujevac – Crvena zvezda, koja je odigrana u nedelju na Čika Dači, biće registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist crveno-belih.

Bilo je špekulacija da li će meč biti „rešen“ za zelenim stolom, zbog velike administrativne greške Kragujevčana ili će biti priznat rezultat postignut na terenu (4:3 za Zvezdu), ali u Zajednici Superlige će za dan-dva, kada stignu svi izveštaji delegata i službenih lica, zvanično proglasiti pobedu Beograđana od 3:0.

Izabrane vesti

Kako objašnjavaju u Zajednici, da je na terenu ostvaren ubedljiviji rezultat od službenog, onda bi moglo da se desi da ostane na snazi, ali ovako propisi moraju da se poštuju i Zvezda će gostovanje na Čika Dači i oficijelno završiti sa „tri razlike“.

Veliku grešku napravio je sekretar Radničkog iz Kragujevca koji u protokol nije uvrstio kapitena Miloša Vidovića, a niko nije primetio da je on seo na klupu na početku meča. I na kraju ga je trener Feđa Dudić poslao na teren na startu drugog poluvremena, kada su reagovali sa klupe Crvene zvezde i skrenuli pažnju na ovu grešku.

Najviše će oštećeni službenim rezultatom biti fudbaleri Zvezde i Radničkog koji su postigli golove, a koji će im biti obrisani: Ivanić i Olajinka su postigli po dva, a Činedu, Gluščević i Zorić po jedan za Kragujevčane.



tagovi

FK Crvena zvezdaRadnički KragujevacMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara