©Star Sport
©Star Sport

Degenek: Sramota je što nam nije dato da izvedemo korner

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.02.21. | 23:51

Besni su bili igrači Zvezde posle odluke sudije Mansana

Velike probleme s povredama i suspenzijama imala je Crvena zvezda za gostovanje u Milanu, posebno u odbrani gde su nedostaja čak dvojica standardnih prvotimaca: Milan Rodić zbog crvenog, a Nemanja Milunović zbog žutih kartona.

I pored toga, Miloš Degenek i Radovan Pankov uspešno su se nosili sa napadačima Milana, ali je podbacio Marko Gobeljić koji je skrivio penal, a onda i isključen u 70. minutu, što je olakšalo posao Rosonerima da se domognu osmine finala Lige Evrope.

Izabrane vesti

"Mislim da nijedan duel nismo izgubili Raša i ja večeras. Jesmo u početku grešili u pasovima, ali posle smo došli sebi i sve je bilo super", smatra Degenek.

Osim tog gola iz penala, domaći fudbaleri nisu mnogo toga pokazali u prvom poluvremenu, pa je Stefano Pioli morao u drugom delu da posegne za najboljima. Kraj utakmice Milan je dočekao u verovatno trenutno najjačem sastavu koji ima, a i pored toga ostalo je 1:1.

"Preponosan sam na ekipu, na trenera... Došli smo ovde oslabljeni, igrali sa igračem manje, ali smo ih sabili u njihov šesnaesterac. Dali su nam golove iz penala u obe utakmice, a nama je večeras poništen jedan gol, nije nam dato da izvedemo korner, što je po meni sramno, ali to je fudbal. Glavu gore i idemo dalje. Ostavili smo srce na terenu i zaslužili smo da prođemo, ali nije nam se dalo", osvrnuo se Degenek na odluku španskog sudije Hesusa Hila Mansana da po isteku trećeg minuta nadoknade svira kraj, iako je Zvezda izborila korner.

Stao je Zvezdin štoper u odbranu saigrača koji je podbacio na San Siru.

"Držali smo se dobro, osetio sam da smo dobro odigrali, zatvarali smo jedan drugog, Gobeljić nije trenirao šest-sedam dana, ali odigrao je dobru utakmicu. Ostavili smo srce na terenu, žao nam je što nismo prošli, a zaslužili smo".



tagovi

FK Crvena zvezdaMiloš Degenek

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara