Degenek: Trebalo je imati m…! Oni su jeli zlatnim viljuškama, ali malo su se zeznuli kad su ono pričali…

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.19. | 00:24

Zvezdin štoper ispunio obećanje

Koliko je samo važno što se Miloš Degenek ovog leta vratio u Crvenu zvezdu… Koliko je lepo videti ga kako komanduje odbranom kada se Zvezda držala zubima za vazduh. Pa još ona hladnokrvnost kada je pogodio penal posle silnih promašaja saigrača.
“Verovali smo svaki put u Borjana ili izvođača. Trebalo je da se imaju, izvinite na izrazu, mu.. za sve ovo. Pobedili smo pred njihovim navijačima koji su zviždali i svašta vikali. Svaka čast našima, jer su bili glasniji od njihovih 25.000”, rekao je Degenek posle meča.

Evropska jesen je obezbeđena, ali naravno da je Liga šampiona jedino čemu streme crveno-beli.
“Nećemo sada da stanemo, idemo u Ligu šampiona! Baš smo kao ekipa porasli ovom pobedom, zbližili se kao porodica, shvatili šta znači prolaz i kako je lepo kad se digneš kad je teško”.

Izabrane vesti

Zvezdin štoper rekao posle onog prvog meča u Beogradu: “Gazimo ih tamo”. I ispunio je obećanje…
“Rekao sam da će biti najdraže onom ko se poslednji smeje. Oni su nas potcenjivali, smejali nam se u lice u Beogradu, sve smo im vratili. Što kaže naš trener, onaj gore je veliki i vidi sve. Svaka čast njihovom treneru, imao je ozbljinu karijeru, ali malo se zeznuo kad je pričao ono što jeste. Oni su uvek ovde jeli zlatnim viljuškama, ne znaju kroz šta smo mi prošli i kakve životne priče imamo. Pokazali smo ko smo i šta smo”.

Podsetio se reprezentativac Australije i prošlogodišnjih gostovanja u Trnavi i Salcburgu.
“Bilo je i u Trnavi i Salcburgu “povuci – potegni”, rešavala je jedna greška. Mnogo smo srećni i idemo dalje”.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara