Dejan Lovren i Tin Jedvaj posle gola Hrvatske za 3:2
Dejan Lovren i Tin Jedvaj posle gola Hrvatske za 3:2

Dejan Lovren - čovek koji svašta priča: Španci nekulturni, ne znaju za fer-plej, majstor Ramos samo govori na konferenciji (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.11.18. | 08:55

Uz psovke, naravno...

Opasno se kandiduje Dejan Lovren za status jednog od najomraženijih fudbalera sveta. Štoper hrvatske reprezentacije dosad je bio poznat po biserima, u kojima hvali sebe, a ponižava druge bez realnog osnova, da bi u četvrtak veče, vruće glave posle trijumfa Hrvatske nad Španijom (3:2), pokazao da mu je sportska kultura strana.

Pobeda viceprvaka sveta jeste velika, međutim, ponašanje defanzivca Liverpula je sramotno, o čemu svedočio video objavljen na Instagram profilu u kome se svađa sa protivnicima. Sva je prilika sa Serhijom Ramosom, s kojim poslednjih sedmica ima neraščišćene račune.

Izabrane vesti

Sve je počelo Lovrenom izjavom kako kapiten Reala greši više od njega, ali ga niko ne proziva, posle čega je usledio odgovor jednog od znamenitijih defanzivaca planete poslednjih godina u kome se pita da li su takvi komentari posledica frustracija i da će vreme svakog postaviti na svoje mesto, te da Lovren samo želi naslovne strane novina.

I onda, kad je njegova selekcija u direktnom obračunu vratila Crvenoj furiji za poniženje u Elčeu (0:6) Dejan je osetio potrebu da likuje.
Aaa-ha. Tri dva. Pa, ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi... obične. Samo ovo vredi, ova tu strana“, emotivan je bio Lovren dok je rukama pokazivao na hrvatsku zastavu prekrivajući špansku, da bi na kraju obećao kako će tim Zlatka Dalića slaviti i na Vembliju. „A sad, pobediti Englesku. Gazimo, gazimo“.

Malo kasnije, po izlasku iz svlačionice maksimirskog stadiona, štoper koji ne može da uđe u prvih 11 Liverpula nastavio je emotivnim tonom:
Drago mi je da smo pobedili, pogotovo golom u poslednjim trenucima. Pokazali smo veća j... nego oni. Nekulturni su na terenu, a moraš pokazati fer-plej. Oni to nisu učinili i zato im se vratilo. Mi smo ih pozdravili kad smo izgbuili 0:6, pokazali da smo fer plejekipa. Kod njih je samo jedan igrač, Alvaro Morata, čestitao. Sa ostalima nemam baš pozitivna iskustva. Nisam nikad doživio ništa slično, zato mi je ovo i draže. Očigledno Španci smatraju da su veći od nas, ali nisu“.

Na kraju se dotakao atmosfere kao i činjenice da stadion zagrebačkog Dinama nije do kraja rekonstruisan.
Sećanja su mi se vratila kad sam video krcati Maksimir, valjda će nam jednom izgraditi ovaj stadion, kako pričaju. Ako to sad ne naprave, neka uzmu lopatu u ruke i iskopaju sebi neki grob“, zaključio je Dejan Lovren, uz napomenu da se „Englezi plaše Hrvatske“.

FOTO: Reuters


tagovi

Dejan Lovrenfudbalska reprezentacija hrvatskeLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara