Komentari na vest

Dejan Stanković je "vukovac": Prvi Zvezdin trener sa tri evropske petice

P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Ja sam upravo pominjao da Gobeljic treba da igra. Gajic je bolji bek, ali je poceo sezonu u tolikom strahu, da se uopste ne usudjuje da krene napred. Bakajoko slicno, sada treba da vide od Gobeljica kako se to radi, mora da se prikljucuju i tako rasterecuju levu stranu. I druga bitna stvar je bila igranje Falka umesto Bena. Falko je juce pokazao da zna da igra,malo je i preterivao, ali zbog zelje da se iskaze. Ben polako treba da bude opcija kao rezerva, a Falko starter. Polako se i Dioni uigrava sa ekipom, tako da ce uskoro to da izgleda upravo kako treba. Kakvi god da su protivnici, treba dati bilo kome 5 golova i vrlo je vazna uloga trenera. Upravo trener odredjuje taktiku, gde ce ko i kako da odigra. Ako ponove ovu igru od juce, sigurno se prolazi dalje. A decu treba nagraditi sa besplatnim ulazom na juznu tribinu, mogli bi stalno da dolaze, bili su fantasticni.
c

cccc

pre gotovo 3 godine

Moram priznati kao navijač koji je preturio toliko preko glave prvi puta sam bio veliki pesimista uoči jučerašnjeg duela, ali hvala bogu ispostavilo se da nisam bio u pravu. Sada pamet u glavu i ne zezat se sa Serifom I shvatiti to lakocemo. Veliki ulog je tu a mi nismo još u top formi posebno mi odbrana izgleda nesigurno. Ali nadam se iz utakmice u utakmicu biće bolje i bolje.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Čestitka i ogromna zahvalnost i Stankoviću i igračima, na rezultatu A PRE SVEGA NA IGRI. Odavno se nisam ovoliko uplašio za prolaz kao sinoć. Plašio sam se da se ne ponovi Omonija, da ispadnemo ponovo od slabijeg protivnika,,,,,,,, ali na moju ogromnu sreću to se nije desilo, ZVEZDA JE PROŠLA U NAREDNU RUNDU U VELIKOM STILU. ČESTITKA PRE SVEGA STANKOVIĆU NA HRABROSTI DA OD POČETKA STAVI GOBELJIĆA, KOJI JE ODIGRAO ODLUČNU UTAKMICU, NA TAKTICI I NA VOĐENJU UTAKMICE,,,, OVO JE BILO KAKO TREBA, A NE ONAJBAMTIFUDBAL I ANTITAKTIKA U ALMATIJU. DEJANE, NEMOJ MOLIM TE VIŠE DA NAS SEKIRAŠ I DA NAM NANKSIŠ BOL,, PROTIV ŠERIFA NAPAD I OFANZIVA OD PRVOG MINUTA I U BEOGRADU I U MOLDAVIJI, VAŽNO JE DA PROĐEMO DALJE SA DVE POBEDE, TI NAJBOLJE ZNAŠ KOLIKO JE TO I ZAŠTO JE TO VAŽNO. IZVINI ZA ONU GRDNJU I UVREDE OD PRE PAR DANA,,,,,,,,, ALI, BIO SAM POBESNEO OD ONOG PORAZA, A ISKRENO I OD STRAHA DA NE ISPADNEMO. SAMO ZVEZDA, JEDINO ZVEZDA I ZAUVEK ZVEZDA.
D

Dario1104

pre gotovo 3 godine

Bravo za Zvezdu, hvala bogu da je i Stanković shvatio ko treba da igra. Kao prvo Kanga, sve od njega pocinje.. on je veza između odbrane i napada. Zato su i Ivanic i katai imali loptu u nogama, nisu morali po nju da se vraćaju. Krsticic je možda defanzivno jači, ali bi on trebao biti zamena Sanogu a ne Kangi. tačka ... A Falko, onakav tehničar mora imati mesta. Treba naći mesta njemu, Ivanicu i Kataiju od starta i to stanković konačno uradio. Samo se nadam da će tako da ih ostavi i uigrava a ne opet da eksperimentiše. Napred u špicu, Dioniju još treba vremena, ali na putu je. Tu može da se menja po taktici... Jedino odbrana. Iako je Pankov juče odigrao korektnu utakmicu, pitanje je da li Degeneka treba pustiti. U jačim utakmicama biće teze. Gajić i Gobeljic oboje Kriminial. Možda je gobeljic malo defanzivno bolji, ali ofanzivno videli smo da ne zna loptu da ubaci.. trebali hi Bakajoka videti u 2-3 utakmice, a možda i ako udjemo u Lš ili LE probati Ivanovića dovesti ... on i u njegovim godinama je za ovo dvoje Kafu
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

PaNJkov je večita gol šansa za protiv nika pri svakom centaršutu. Opet juče daje protivničkom igraču pun zalet glavom na loptu. Katastrofalan je u vazduhu i svim polupristojnim ekipama je to odavno jasno.
S

Starko

pre gotovo 3 godine

Bravo Deki majstore, šta te briga za plašljivce koji sumnjaju i ogorčene gubitnike kojima je jedino mržnja kao uteha ostala.
M

Milo123

pre gotovo 3 godine

Tako je. Zar nije Čovek sa slušalicama bio mozak ekipe a Stanković samo marioneta? Gubitaški mentalitet, pesimizam i mržnja nas izjedaju iznutra. Bravo Deki! Od početka verujem i u tebe i u ekipu. Verovao sam u ekipu i kada za to nije postojala realna osnova, a kamoli sad kad već godinama imamo ozbiljan napredak i kontinuitet. Poznavaoci fudbala igrajte PES ili menadžer i ćutite.
D

D. Stankovic

pre gotovo 3 godine

Ne treba preterivati. Igraci su ti koji daju golove. Cestitam celom timu i obecavam slicnu igru protiv Serifa. Znam da nece biti lako. Ne brinite. Po prirodi sam oprezan.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Gobelja definitivno bolje izgleda na belu od Gajica! Kakav god da je bolja je opcija od Gajica.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Gajic je dosta nesiguran. Gobelja je za divno cudo igrao bez petljanja i nerezonskih odluka.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Gajic je dosta nesiguran. Gobelja je za divno cudo igrao bez petljanja i nerezonskih odluka.
M

Manolas

pre gotovo 3 godine

Posle svake pobede epski naslovi. Sad ce stankovica poredit sa Miljanom Miljanicem. Dobili smo divlju ekipu koja I'ma glavnoga igraca sa 40 godina I igrala je bez 3,4 igraca. Imamo lagan zreb do LS I sve osim plasmana bi bio neuspeh. Vise se pamti plasman u osminu finala LS nego osvajanje lige evrope. Previse I'm se daje na vaznosti posle ovakvih pobeda a kad ih psg napuni...
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Izdržite, braćo grobari, sve će se ovo jednom lane zvati. Hehehe
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Da je Zvezda dobila Pariza u sred Francuske sa sve Nejmarom i Mabpeom ti bi opet pisao glupe komentare i lagao sam sebe. Blago ti u pamet !
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Iskreno, mislim da se u nasem fudbalu precenjuje uloga trenera u rezultatima jedne ekipe....Nije Stankovic taj koji ce istrcati na travu, i odigrati sa puno trcanja i agresivnosti. Igraci su kljucna stvar, njihova zelja, borbenost, htenje....Trener treba uglavnom da zna da motivise svoje igrace, da odigraju najbolje sto mogu, a taktike su manje vise nebitne ako imate igrace koji zele da se BORE...
W

Wtb

pre gotovo 3 godine

Eh da je srece da Stankovic istrci na teren, i ovako mator i sa viskom kilograma bio bi tata na sredini.
G

Ganga

pre gotovo 3 godine

Au druže koliko ti ne znaš fudbal!! Nekad ne mogu da verujem da neko ko prati fudbal razmišlja ovako. Što fudbalski navijači mogu da budu glupi...
M

Marrat

pre gotovo 3 godine

Smatram da je potpuno suprotno. Da se struka ne vrednuje i ne priznaje. Da je precenjena ne bi treneri u Evropi kostali koliko kostaju.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Kakva glupost ?! Isto kad bi rekao da Misic nije zasluzan toliko za pobjedu na Kolubari, jer nije uzeo direktnog ucesca u borbi vec je radio na reorganizaciji i podizanju morala kod vojske. Isto tako i trener : postavlja taktike, sokoli igrace, dijeli konstruktivne kritike.
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

,,Mare CZBGD,, Znamo da si satima razmisljao kako da ostavis komentar a da ne budes sumnjiv.Odavno smo takve provalili,za nagradu sendvic i gledaj veceras kako da prodjete tu strasnu ekipu.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Stankovic je uneo novi kvalitet u Zvezdu a to je zelja da se samelje protivnik kad god mozes. Kod Milojevica toga nije bilo. Posle 2-0 bi stali i otaljavali do kraja. Ova Zvezda kad namirise krv je strasna.
R

Ros

pre gotovo 3 godine

Do juče je Stanković bio amater, jer mu je taktiku crtao Milojević, koji je otišao. Danas je Stanković veći trener od Gvardiole i unosi neke nove, nikad vidjene momente, u pobedi nad ispod prosečnim timom. Hoću da kažem da je Zvezda i ranijih godina punila neke amatere poput Dinama iz Tbilisija i još neke, pa ispadala u sledećim kolima. Gledam sinoć prenos na Areni, kada se završila utakmica, slavlja, suze i izjave aktera kao da su osvojili LŠ, a ne prošli Kairat u prvom krugu kvalifikacija. Dajte, uozbiljite se malo, molim vas, i vi navijači, a i vi mediji.
N

Nikola44

pre gotovo 3 godine

Sinoc smo videli da je Gobelja bolji od Gajica. Odbrana je bila mnogo sigurnija sa Gobeljom. Kairat bukvalno nije imao ni jednu sansu.
D

Django Resavac

pre gotovo 3 godine

Igraci Kairata su mnogo ljubazno i bratski prihvaceni u Beogradu od rukovodstva partizana koji su ima dali na besplatnu uslugu njihove sportske terene, a pored toga su im na raspolaganjuu za strucne savete. Nikad pre vidjeno u zemlji Srbiji. Bravo za komsije koji ne znaju za bruku i sramotu.
J

Jovandeka

pre gotovo 3 godine

A šta je tu za sramotu,u sport bi da uvučeš politiku.
R

Ros

pre gotovo 3 godine

Za tvoju informaciju, Partizan im ništa nije dao, nego im je dobro naplatio korišćenje terena. Čist posao, bez ikakvih emocija. Toliko.
M

Momak

pre gotovo 3 godine

Molio bih samo bez spinova, tim Kairata u odnosu na prvi mec razlikovao se za golmana , i jos jednog igraca, ostali koji nisu igrali su sedeli na klupi dakle u protokolu trenerova odluka je sto nisu ( kante npr).
B

BravoBravisimo

pre gotovo 3 godine

Zvezda igra totalno drugacije od drugih. Srećno svim srpskim ekipama danas.
M

Mare CZBGD

pre gotovo 3 godine

Ekipa Kairata golmana kao da je nasla na parkingu pred sam mec.
n

nije tebi lako

pre gotovo 3 godine

Ima li sta jadnije da grobar koristi nik navijaca zvezde a komentari grobarski ...To moze svako, ali jedino si ti toliko jadan da to radis.
S

Samo pitam

pre gotovo 3 godine

A koji gol je to mogao da odbrani? Sem drugog Kataievog, a i to je upitno..
J

Jezicina

pre gotovo 3 godine

Stvarno je presmesan golman, i naša ekipa zvezdasa koja je gledala tekmu se smejala. Koje optuzbe brate, izdajnici spijuni, stvarno treba malo da se zamislite.
V

VAR

pre gotovo 3 godine

Našli ga u partizanu.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

koga li su unajmili da mu crta taktiku
?

?

pre gotovo 3 godine

verovatno tebe

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

@? mene nisu sigurno
G

Gost0199

pre gotovo 3 godine

Zvezda mora da postane standardi ucesnik LE kroz kvalifilacije za LS, a LS da bude slag na tortu ako se nekad ponovi, sve ispod LE je neuspeh.
B

BREkalo

pre gotovo 3 godine

Kako ste vi nerealni pa to jexstrasno hahaha

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Opet kukas ko beba za cuclom...znao sam da će tako biti

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Već za 5-6 dana igramo protiv Serifa ovaj isti tim mora da igra a imamo i meč u prvenstvu... Stankoviću moraš da izbalansiras stvari i da ovaj tim izađe odmoran i motivisan protiv Serifa. Mi koji volimo Zvezdu od srca uvek ćemo da pohvalimo tvoja dobra dela i da kritikjemo loše stvari...I da se razumemo ja nisam trener i ne znam vise od tebe al sam video da je Falko potreban Zvezdi od početka...
Г

Гобељу

pre gotovo 3 godine

ниси помињао за ову утакмицу, јел' да?.....а сад "мора исти састав да игра"....човече бре, опусти се и уживај, остави то ко мора и треба да игра оном ко је задужен за то...зна он много боље и од тебе и од мене и свих "зналаца' овде, ко треба и кад да игра....
O

Odgovor Analizi

pre gotovo 3 godine

Kao i Kanga... Bez Kange nema ni Zvezde
M

Mare CZBGD

pre gotovo 3 godine

Ekipa Kairata golmana kao da je nasla na parkingu pred sam mec.
M

Mare CZBGD

pre gotovo 3 godine

Ekipa Kairata golmana kao da je nasla na parkingu pred sam mec.
S

Stop populizmu

pre gotovo 3 godine

Jesu izmilili oni što su komentarisali danima unazad i delili lekcije Dekiju? Da nije Milojević poslao mejl sinoć hahaha
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Zvezda za ove prostore ima mocan tim,LE je "sigurica" LS uz dosta hrabrosti i srece...titula nece doci u pitanje(presirok i prekvalitetan roster)u odnosu na "samoproglasene sampione" ce doci do izrazaja prije ili kasnije...a kup...to ce igrati drugopozivci Njegos,Krstovic,Babic,Lazetic i kompanija dok se i ako dogura do finala...Treba da se desi cudo da ne bude ovako.Pozdrav Cigani

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Prethodne tri utakmice ste odigrali očajno... kritike su bile ključna stvar da se razdrma ekipa..one su donele rezultat..igrači se probudili a trener je konačno shvatio ko treba da igra od početka utakmice
K

Krastaman

pre gotovo 3 godine

Pokušavaš da opravdaš sebe jer si danima kukao i pljuvao ovde. Pravi Zvezdaši uvek daju podršku!

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

@Krastman, to nisu pravi Zvezdasi vec utopisti
K

Krastaman

pre gotovo 3 godine

Nemaš ti pojma šta je pravi navijač.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Imao je i Tumba 3 petice, Dinamo, Slavija i Rapid. Hehehe
C

Che Gile

pre gotovo 3 godine

Ma pustite vi to. Jel se zna gde ce trenirati Sherif? Pitam za drugara iz Moldavije.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Svi smo se slozili da smo bili losi u kazahstanu ali veliki broj je terao dekija dok sam ovde pisao da se svake sezone mucimo na pocetku sezone i pitanje je vremena kada cemo poceti da meljemo.. Poceli smo od sinoc, sada samo uzivanje! Napred Zvezdo

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Napravio je 4 izmene većinu tih izmena su tražili navijači..njemu je najbolji igrač Falko grejao klupu...
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

a kao u subotu da sam citao price o dunsteru i izgubljenom jagnjetu iz hamarbija

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Kairat je pročišćen jer su navijači tražili da se izvede najjači tim!
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

stojim iza svake svoje reci a to da je pankov,gobeljic, promasili adresu gde treba da igraju stojim iza svoje reci da nam je uprava kriminalna da nema dalje,,DEKI i igracaima svaka cast za sinoc TOP