Dejan Stanković: Ne znam kako mogu da imam problem sa Degenekom! Ne radim sigurno protiv sebe i Zvezde

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.07.21. | 16:33

„On je sjajan momak i profesionalac, poraz u Kazahstanu je samo moj“, poručio trener crveno-belih uoči utakmice sa Lučanima

Osetio je lepšu stranu sedenja na Zvezdinoj klupi Dejan Stanković tokom prošle sezone. Nizale su se pobede, istorijski rezultati, uspesi na evropskoj sceni, na kraju i trofeji. Međutim, ovog leta mladi stručnjak, ovenčan duplom krunom počeo je da konzumira naličije života i rada u Ljutice Bogdana.

Posle poraza u Kazahstanu, pre toga i kiksa protiv Vojvodine, Crvena zvezda je sabijena uza zid. Čuju se i sve glasnije kritike, vezane za personalna rešenja Dejana Stankovića. Pre svega izostavljanje Miloša Degeneka iz kombinacije na početku sezone.

Izabrane vesti

O tome je najviše pričao bivši vezista Intera i Lacija uoči meča sa Lučancima.

„Što se tiče izbora igrača svako ko ima profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom radi profesionalno. U ovom trenutku videćemo kako će da izgleda štoperski tandem na sutrašnjoj utakmici. Vidim da se dosta priča o Milošu, velikom profesionalcu i sjajnom momku. Prošle su samo dve utakmice, i on nije bio u timu, ali ne znači da neće biti. Nemam nikakav problem sa Milošem, kako mogu da imam problem sa njim. To su samo sportske odluke, možda ima i sportske ljutnje, jer i meni nije bilo svejedno kada me neko stavi na klupu“, počeo je priču Dejan Stanković o temi koja najviše intrigira sportsko javnost.

Očigledno su do Zvezdinog šefa stručnog štaba došle razne urbane priče i da je dobio sugestiju da ignoriše junaka iz Salcburga.

„Meni niko ne sastavlja tim, niti mi priča kako treba da radim. Tačno je da mi u klubu pričamo o svemu, projektujemo kako bi trebalo da igramo. Ali od kada sam ovde niko mi nije rekao da nekog ne stavljam u tim, niti će to uraditi bilo da sam ovde još sedam dana, godinu dana, ili pet godina. Krivica za poraz u Kazahstanu je samo moja. Zar vi mislite da bi neko kao ja, neko ko je odrastao u ovom klubu radio protiv sebe i Zvezde? Ovaj klub me je naučio da je nemoguće moguće. Ovaj klub je iznad svakog, pa i iznad mene“.

"SVAKI ZVEZDAŠ JE SADA IZNAD NAS"

Ispada da je za Crvenu zvezdu bilo bolje da je krenula od prvog kola i uhvatila ritam.

Ima logike, što ti kažem. I na ovakvim mečevima se odrasta. Jel smo mi ispali? Nismo. Verujem u ove momke, znam koliko mogu. Nije se desilo nešto što sam očekivao. Ali ja znam da je svaki navijač Crvene zvezde u ovom trenutku iznad kluba, i ovog grba. Navijači Zvezde su tu i kada se pati".

Neće biti velikih promena u odnosu na prethodne mečeve.

„Počeće Dioni, momak u koga verujemo. Potrebne su mu takmičarske utakmice. Nadam se da će sutra osetiti kako je igrati za Crvenu zvezdu i meč ukrasiti jednim golom. Nemoguće je da smo za četiri dana zaboravili šta smo uradili prošle godine. Ja znam da je Zvezda pisanje istorije, ali i da nema starih zasluga“.

Neizvestan je nastup Gajića.

„Iskočilo mu je rame. Uspeo je doktor da ga vrati. Videćemo“.


tagovi

Dejan StankovićMiloš Degenek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara