Dejanov pomoćnik u stručnom štabu Vladana Milojevića

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.10.22. | 11:39

Nebojša Milošević se seli u APOEL

 Kao što je bilo najavljeno, Vladan Milojević je i zvanično postao novi trener APOEL-a iz Nikozije! On je potpisao ugovor sa kiparskim velikanom do maja 2023. godine, sa jasnim ciljem da se umeša u borbu za titulu.

Vest o dolasku najsupešnijeg Zvezdinog trenera u Nikoziju potvrdio je APOEL na zvaničnim kanalima kluba. I otkrio da je Vladan Milojević oformio novi stručni štab.

Izabrane vesti

Prvi saradnik Vladana Milojevića biće dobro poznato ime navijačima Crvene zvezde. Reč je o Nebojši Miloševiću koji je bio deo stručnog štaba Dejana Stankovića, ali se povukao sa funkcije posle osvojene duple krune. Iskusni stručnjak radio je na Marakani i kao saradnik Vladimira Petrovića Pižona, Slaviše Stojanovića i Nenada Lalatovića.

Pored Miloševića, Vladan Milojević je u stručni štab kooptirao Ivana Vučetića, stručnjaka za fizičku kondiciju. A u stručnom štabu APOELA biće mesta i Bojana Ofenbehera. Reč je o stručnjaku koji je radio u Vojvodini i tamo se bavio razvojem mladih igrača. Tačnije, bio je šef analitičkog tima u Vojvodini.  


tagovi

Nebojša Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara