Komentari na vest

Dejo: Uz mir na SP, kad god se išlo s euforijom, završilo se „na vrh glave“

V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Jel bio na promociji doktor fudbala?
I

Istinito

pre gotovo 2 godine

Priča čovjek kako pored Zvezde i Partizana niko ne može osvojiti.Pa gospodine Savićeviću u svakoj zemlji na Balkanu postoje dva kluba koji osvajaju ostali su srednja žalost.Zašto je to tako.Zato sto je politika umiješala prste vi koji 25 godina unistavate fudbal u Crnoj Gori niste u stanju bilo šta napraviti a kamoli odvesti jadnu Crnu Goru na neko takmičenje.I onda solite pamet sta se desava u drugoj državi.
G

Gostic 09

pre gotovo 2 godine

Nije tacno u BiH je bio Borac iz Banja Luke sampiom Zeljeznicar iz Sarajeva, FK Sarajevo, Zrinjski iz Mostara, Celik iz Zenice, Leotar iz Trebinja itd... U Sloveniji takodje se mijenjaju sampioni Hr zadnje godine uvjek Borba od 3 do 4 kluba samo u Srbiji postoje dva kluba sa petrokakom koji ne daju drugim klubovima da zive
O

Odgovor Gostic 09

pre gotovo 2 godine

Hahahaha šta si ti napisao sad za Hrvatsku....Proveri ko je sve u poslednjih 15 godina bio šampion..E onda kad vidiš i sam ćeš se uveriti da pojma nemaš niočemu.Hrvati tj. Dinamo namerno gube bosove samo da bi se mislilo da je jaka liga a ona zapravo slabija od Prve Lige Srbije..
D

Doktorr

pre gotovo 2 godine

Što se kvaliteta lige u CG tiče to ne treba ni komentarisati ali CG je imala više različitih osvajača nego Srbija. Šampioni su bili Zeta, Budućnost, Mogren, Sutjeska, Mladost i Rudar za razliku od srpske lige dje smo imali samo vječite. Do duše u Srbiji su ostali timovi taman u rangu sa timovima iz CG, jedino su Vojvodina i Čuka bolji.
M

Manolas

pre gotovo 2 godine

Genije gledaj svoja posla. Pokazao si se kao selektor kad nas je opeglao azerbejdzan,pokazao si se kao predsednik fscg ,jos se nismo plasirali na veliko takmicenje necemo ni za 30 godina. Ustolicio si se kao Milo I misis da ti stoji to odijelo a samo si za trenerku. Kao igrac 10 kao funkcioner 0. Objavite komentar pozz.
V

Vag

pre gotovo 2 godine

Dejo Milogorac me ne zanima a dejo igrač je neko lepo ali prošlo vreme
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Јануар 90 та година, у канцеларији Владимира Цветковиќа. Дијалог у коме у једном тренутку Пикси каже Цвелету! Или он, или ја! За обоје нема места у звезду. Недељу дана касније, Пикси каже, да на крају сезоне иде, и да нече продужити уговор. Џаја је пресекао, Дејо је потеребнију европској звезди, Пикси је потрошен. Никада нису били пријатељи. Позз
Р

Рема

pre gotovo 2 godine

Можда пре: Уз мир на СП, кад год СТЕ ишли с еуфоријом..
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Kaže kako je smiješno da Partizan optužuje Zvezdu za nešto, a onda se digne na sam vrh evro fudbala u LŠ i kaže da je Real imao sreće i sudije. Prolup'o načisto.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Zar je teško pročitati sve što je rekao?Ili si toliko glup da ne razumiješ?Rekao je to za obe ekipe.I jeste glupo.Ali osim što je glupo,kada neko nekoga optuži za lopovluk neko bi trebao odgovarati.Ili ovaj prvi za lopovluk ili ovaj drugi za klevetu.