Matija Popović (©MN Press)
Matija Popović (©MN Press)

Deka pitali o Matiji Popoviću: Još jedno ime o kojem se priča; radimo u senci i polako

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.10.23. | 13:45

Mladi fudbaler Partizana uskoro postaje slobodan igrač, a žele ga Barselona i Borusija Dortmund

Kada 8. januara 2024. napuni 18 godina, Matija Popović i formalno više neće biti fudbaler Partizana. Mladi napadač odbio je da potpiše profesionalni ugovor sa crno-belima, te će kao slobodan igrači moći da potraži drugi klub. Borusija Dortmund se već neko vreme pominje kao njegova naredna destinacija, ali se prethodnih dana navodno u trku umešala Barselona.

U opširnom intervjuu za Mundo Deportivo novi sportski direktor Katalonaca Deko upitan je upravo o dečaku kog je Gardijan uvrstio na tradicionalnu "Next Gen" listu najvećih nada svetskog fudbala.

Izabrane vesti

Da li je Matija Popović na Barseloninom radaru, bilo je pitanje koje je novinar katalonskog lista postavio nekadašnjem vezisti Barse i portugalske reprezentacije.

"To je još jedno ime o kojem se priča. Ne znam, uvek je interesantno kada se ime Barselone pojavi u vezi sa nekim fudbalerom. Radimo u senci i mirno. Postoji odeljenje kojim komanduju Aleksanko i Toni, dobro smo uigrani i kada je nešto važno, kažu mi. Imamo u klubu dosta perspektivnih igrača, omladinski pogon odlično radi, ali o mladim igračima Barselone ništa ne komentarišem", nije želeo Deko bilo šta da otkrije.


tagovi

Matija PopovićDekoBarselonaFK Partizan

Obaveštavaj me

Barselona
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara