Komentari na vest

Deka pitali o Matiji Popoviću: Još jedno ime o kojem se priča; radimo u senci i polako

c

cipar

pre 8 meseci

Buduća prevara, nemojte se lomiti dzabe.
В

Вељко9

pre 8 meseci

Можда ће имати и боље услове за развијање у иностранству него тренутно у Партизану, ајде срећно и памет у главу па да добијемо озбиљног репрезентативца🇷🇸
M

MILAN GALIĆ

pre 8 meseci

Zelim ti mnogi srece u karijeri.A što pre ako odes u inostranstvo igraj za njihovu reprezentaciju.Nemoj da se prevaris.
N

News

pre 8 meseci

Zasto ne kazete ko je decku menadzer? Ne mogu da mu nadju klub koji mora da plati trening kompezaciju Partizanu i Vojvodini po 300k evra jer je on igrao na Evropskom prvenstvu do u17. Ni jedan klub nije spreman da plati 600k za " velikog talenta". Sad Ramadani pokusava preko medija da preko medija da stavi pritisak na klub da potpisu ugovor sa njim a da on posle ode kao i vecina njegovi klijenata za manje novca nego sto bi Partizan dobio od trening kompezacije.
Ч

Чика

pre 8 meseci

Мање новца од 600k?!
G

Goran 1976

pre 8 meseci

Mali nema menadzera, otac munje odbio sve menadzere ovog sveta i sam vodi njegovu karijeru.Otac mu je svojevremeno igrao u Obilicu a posle toga desetak godina u Nemackoj drugoj i trecoj ligi.
e

eh

pre 8 meseci

Umesto sad Zvezda da se umeša...
N

Noke

pre 8 meseci

@eh Ne bi Matijin otac dopustio da mu dete igra za Zvezdu, sanse nema.
N

News

pre 8 meseci

@Otac od Matije navija za Hajduk iz Splita i njega interesuje samo da njegovo dete dobije veci ugovor a ne gde ce igrati. Matija je 3 godine proveo u Vojvodini a dve u Partizanu.
0

023

pre 8 meseci

Ukratko, Deka pitali i Deko ništa nije rekao. Inače, lepo je setiti se majstorija ovog tipa. Bio je sjajan fudbaler, baš po mom ukusu.
c

crno beli tigar

pre 8 meseci

@ 023 , ako ode bez obestecenje Partizanu koji ga je skolovao i formirao je ..... u redu??? Cuj, nece da potpise ugovor sa Partizanom, onda sta je trazio u .....Partizanu ??? Niko nije iznad kluba ....ponavljam ....NIKO , i kod Partizana i Zvezde i Vojvodine i ....sve ostale klubove !!! Nek je ziv i zdrav, ali ako ide za milionski ugovor, a klub dobija .....mrvice, nek mu puknu ligamenti, tetive, meniskusi ....na obe noge !!! Bog voli hrabre, verne i POSTENE !!!
N

Nenad 92

pre 8 meseci

Ne, nego treba da sedi na klupu do 23-ce za 1.000 eura mesecno i to ako ima srece da ga isplate, dok igraju upravine kombinacije. Niko nije veci od kluba osim onih koji ga vode, decko nista nije kriv i bilo ko je iole nesto napravio u poslednjih 5 godina rano je napustio blizance u kojima nije imao mesta pored raznoraznih fudbalskih vedeta i velikana.
N

News

pre 8 meseci

Decko je dosao u Partizan iz Vojvodine pre dve godine i Vojvodina ga je skolovala ali je njegov otac i on otisli u Partizan kad mu je istekao stipendijski ugovor sa Vojvodinom a sad isto rade sa Partizanom.