Komentari na vest

Del Pjero o Vlahoviću: Rasni centarfor, imao je samo tu opciju! Kapelo: Bolji od Lukakua

Rosonero

pre oko 2 godine

Vlahovic je idealan za Milan…
x

xxy

pre oko 2 godine

Sa panjevima Rabiom,Arturom i ostalom buranijom u vezi ne može da igra majstor Vlahović.A i ovaj Alegri će da ga uništi sa svojim antifudbalom!
I

Inter

pre oko 2 godine

Vlahovic je klasa, ali i dalje sam misljenja da je izabrao pogresan klub. Na stranu to sto ja navijam za Inter, a Vlahovic je u njihovom najvecem rivalu, ali i pre nego sto je otisao u Juventus, ja sam, kao i mnogi govorio da to bas i nije pametan potez, jer Alegri je trener koji forsira defanzivan pristup, cesto se zatvara posle vodstva, zatim, Juventus ima nekreativan vezni red, nema ko da "hrani" loptama Vlahovica. Mozda tu ima jos nekih razloga koje mi puki posmatraci ne vidimo, ali ova dva su ocigledna.
t

thebookov

pre oko 2 godine

unistice ga alegri ubica fudbala.uz normalnog trenera sinoc bi dao 3 komada.
K

KIMI 85

pre oko 2 godine

Juveu treba ozbiljan kreativac, a ne ove drvosece na sredini terena.
M

Maрко30

pre oko 2 godine

Одличан играч, ради за тим, прави убојити шпиц поткован техником, јаким ударцем и скок игром, као што је у тексту написано, када сте близу 16 само му дајте лопту он зна шта ће. Реално он и Халанд тренутно два најбоља класична шпица пред којима је будућност ne racunam igrace koji su u godinama, биће то велика борба између њих двојице годинама у обарању разних рекорда, као између Месија и Роналда.
1

101

pre oko 2 godine

Vlahovic kod gola , prvo se pravilno gradi (izmedju dva centarhalfa, koji su i centarhlfovi Spanske reprezentacije) , spusta loptu i u sekundi sutira "slbijom nogom". I to sam rekao i pre, Tehnicki kvaliteta Ibrhimovica. Tehnicki puno bolji i od Lukakua i od Halanda.Ima brzinu, i neverovatno eksplozivan kod suta. Kad primi lopåtu, do sutiranja, prodje pola sekunde. Sutira iz svih pozicija. Buducnost svetskog fudbala.
L

Laziale

pre oko 2 godine

Gazetta: 2 suta, 1 gol i 24 dodira sa loptom. Sta reci osim da smo u Vlahovicu dobili opasan kvalitet za Mundijal. Velika je steta samo sto Juve trenutno nema trenera koji gaju moderan i napadacki stil igre inace bio ucinak Vlahovica bio daleko bolji.
C

Chacarita

pre oko 2 godine

Nisam siguran da li su svi svesni da smo mi dobili igraca koji ce promeniti tok srpskog reprezentativnog fudbala. Isto kao sto je Levandovski citavu deceniju nosio Poljsku, Salah izdigao Egipat iz mrtvih ili Bejl koji je nepostojecu fudbalsku naciju Vels vodio do prvog plasmana na turnir i tamo ih odveo u polufinale, isto tako Vlahovic moze deceniju da promeni krvnu sliku srpskog fudbala. A sto je najjace, za razliku od navedenih primera ne igra sa mediokretima, vec sa timom koji ce u godinama koje dolaze imati strasan potencijal i mnogo igraca u dobrim ili cak top klubovima. Da mi je neko ovo pricao kad sam gledao utakmicu protiv Litvanije na JNA pred 100 gledaoca pre tacno tri godine, tacno bi mu rekao da je lud.
П

Пантела24

pre oko 2 godine

Дечко не губи се...
G

Gost1992

pre oko 2 godine

A to Vlahović postigao gol sinoć ili ? Niste ništa objavili o tome.
h

hahahaha 1

pre oko 2 godine

Ne Jović je dao gol..... Ali na treningu Reala...

elmagico

pre oko 2 godine

nikad ne bih sutirao iz one pozicije, petom bih je vratio na levu
I

Isnogood

pre oko 2 godine

I onda bi ti je Pau Tores uzeo...
x

xaxaxaxaxa

pre oko 2 godine

i onda bi ti ispao dzojstik iz ruke :DDDDDD
t

tomazo roki

pre oko 2 godine

Mislim da je svima jasno kako je suvo zlato reprezentacija srbije dobila, a mozda budemo imali i najbolji napadacki tandem u istoriji, mitar je oborio rekord, ovaj ce tek da ih obara.. e sad budimo kulturni i kad mu ne bude islo u nekim utakmicama dajmo mu podrsku
G

Gost747

pre oko 2 godine

Tesko, ipak smo mi Srbi... Uvek cemo ga osudjivati kad mu ne bude islo.. Uzas
G

Gost2704

pre oko 2 godine

Dao Bog da te sto vise ljudi cuje,pa da dobiju podrsku i kad im ne ide.
G

Gist

pre oko 2 godine

Nikad nije bilo bitno sta se prica, vec ko prica... toliko o tome.
Х

Х Х

pre oko 2 godine

Видели смо да Митровић и Влаховић тешко могу заједно. Јовић би са Влаховићем био врхунски тандем, у случају да оде у неки клуб, почне да игра и размишља о фудбалу.
@

@Х Х

pre oko 2 godine

Ne slažem se sa tobom. Mitrović se bolje gradi, jači je u duelima, uvek bi morao da bude markiran, što je dosta više prostora za Vlahovića koji ima sjajan šut i šutira iz svih pozicija i odlično igra licem ka golu. Obojica su u svemu bolji od Jovića za klasu.