Delije zovu na trening: Dođite da pozdravimo naše junake

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.12.21. | 12:56

Skup zakazan za 16 časova na pomoćnom terenu Marakane

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, organizovaće doček za fudbalere koji su u četvrtak veče remijem sa Bragom ostvarili istorijski uspeh!

Ekspedicija Zvezde bi trebalo da sleti u Beograd negde oko 16 časova, odakle će se direktno sa aerodroma uputiti na pomoćni teren Marakane gde će odraditi trening pred navijačima.

Izabrane vesti

„Ovo je prilika da pozdravimo naše junake, da pozdravimo najveći uspeh od 1992. godine. U 16 časova je skup na tribinama pomoćnog stadiona, svi na trening da pozdravimo naše šampione“, stoji u saopštenju navijačke grupe.

Podsetimo, Zvezda će prvi naredni meč odigrati u Superligi protiv Radnika, u ponedeljak, a klub je odlučio da ulaz za navijače bude besplatan uz jedan uslov. „Zvezda je ponovo napravila sjajne rezultate u Evropi. Ovoga puta naš tim je kao prva ekipa na tabeli u grupi F prošao direktno u osminu finala drugog po jačini takmičenja na Starom kontinentu. Na taj način Zvezda je ostvarila najveći uspeh još od Tokija i titule prvaka sveta našeg kluba. Upravo plasman u nokaut fazu Lige Evrope jeste čestitka naših prvotimaca za godišnjicu titule šampiona sveta koju naš klub tradicionalno obeležava 8. decembra već 30 godina unazad. Navijači našeg trofejnog tima su pokazali sjajan odziv ove sezone i konstantno davali vetar u leđa igračima na terenu. Ceo stručni štab, kao i fudbaleri neprestano ističu koliko znači podrška sa tribina, koja uvek daje dodatan motiv i budi poseban naboj na terenu. "Delije" su pokazale sjajne reakcije i veliko oduševljenje nakon plasmana u osminu finala Lige Evrope, a upravo zbog velike vernosti i neprestane podrške, Zvezda je rešila da se zahvali navijačima besplatnim ulazom na "Marakanu" na meč protiv Radnika iz Surdulice koji je na programu u ponedeljak od 18 časova. Iako će vreme u ponedeljak biti nešto hladnije, verujemo da će navijači doći u velikom broju i ponovo pokazati da su najbolji širom Evrope i sveta! Ono što bi trebalo napomenuti da će ulaz biti besplatan uz šal“, piše u saopštenju Zvezde.


tagovi

delijeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara