Foto: Reuters
Foto: Reuters

Dembeleov agent drži sve opcije na stend-baju: Donećemo odluku kada bude pravo vreme

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.05.22. | 13:53

Francuz ne mari za trku sa vremenom

Ugovor koji ističe 30. juna povod je da sudbina Usmana Dembelea u španskoj, ali i evropskoj javnosti bude praćen praktično iz sata u sat. Na stolu, pred francuskim krilnim fudbalerom, nalazi se poslednja ponuda Barselone, međutim za razliku od Katalonaca Dembeleu sat koji pravi poslednje krugove ne predstavlja povod za brigu i nervozu u šta uvereva i Musa Sisoko, agent 25-godišnjeg igrača.

Izabrane vesti

"Usmanova budućnost ostaje otvorena i nećemo ulaziti u beskonačne spekulacije. Uvek smo bili i bićemo puni poštovanja prema svim klubovima i nastavićemo na isti način sve dok proces traje. Kada bude pravo vreme da se donese odluka Usman će razmotriti šta je najbolja opcija za njegovu budućnost", rekao je Sisoko za španski Sport.

Izjavom koju je dao za katalonski medij Dembeleov agent ujedno je i demantovao špekulacije da je ofanzivac već postigao dogovor sa novim klubom. Podsetimo, u vezu sa krilom Barselone dovodili su se brojni klubovi, a među njima i Čelsi i Pari Sen Žermen.

Sisoko je obrazloženjem ujedno demantovao informaciju koja se juče pojavila u španskim medijima da je Dembele odbio ponudu Katalonaca. Ipak, izvesno je da je Barselona spremna na oba scenarija, a sada je već jasno da u slučaju da saradnja ne bude nastavljena upražnjeno mesto na Nou Kampu planiraju da popune angažmanom Rafinje iz Lidsa koji ima izlaznu klauzulu od 84.000.000 evra.


tagovi

Usman DembeleMusa Sisoko

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara