Komentari na vest

Denis Stojković napustio Partizan, prvi trening Siniše Saničanina

Z

Zna se...

pre gotovo 3 godine

... 25 miliona i procenti.
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Koliko sam cuo on nije hteo na pozajmicu da ode... neozbiljno stvarno hoce da sedi na klupi i da ostane u BG da moze da izlazi ili sta god... Moraju klinci da shvate da ako nekada nemaju priliku u prvom timu ili ako se trener ogresi o njih da oni svjedno treba da rade jace i vise svaki sledeci trening i da im pokazu da su pogresili zbog sebe a ne zbog njih..
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Stanoje odlazi
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Brojčanik, verni terzijaner na Partizanovim vestima.
@

@kon

pre gotovo 3 godine

Kalcopolista ne može da podnese istinu.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Ne znam ko je ovde tacno insistirao na raskidu ugovora – Partizan ili mali Stojkovic? – pa tako necu ni da zurim sa zakljuccima, medjutim steta. Na momente je pokazao potencijal. Ako je sam insistirao na odlasku, to u svakom slucaju nije dobro – jos je on mlad i mnogo, mnogo nedokazan da odmah preko noci postane standardan clan igracke rotacije u Partizanu. Mogao se strpiti jos malo. Zelim mu, naravno, sve najbolje, ali cija god krivica da je u pitanju, bojim se da mu je ovo korak nazad u karijeri.
N

Nnnnnnnn

pre gotovo 3 godine

Čekaj, kako je onda Nemanja Jović dobio šansu pre njega i Čolića? Pa preko noći i kombinacija. Dečko je ispravno postupio, dok je ser Šamroka nema njemu minutaže!
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Promasio si poentu. Nisam na nicijoj strani nego samo pokusavam da objektivno sagledam situaciju. A objektivno, o cemu god da se radi – bilo da je ugovor raskinut na Partizanovo insistiranje ili na njegovo – ovo mu je korak nazad u karijeri.
G

Gopniks Barajevo

pre gotovo 3 godine

A što je otišao, zna li se? Ne moze da dodje na red od Zeke Joje i Stanojevih drugara? Nije hteo da promeni agenciju? Koliko se sećam, o njemu su pisani hvalospevi, najavljivan je kao kapitalno pojacanje, projektovan za ligu petice? Samo pitam.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa to se piše za svakog ko dođe i odigra 3 utakmice za gromadu...
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Mora da se otvori mesto za nekog povratnika poput Jojica, Miljkovica, Smiljkovica....
b

beban gost

pre gotovo 3 godine

Steta mislim da je velika greska sto je dozvoljeno tako mladom a sigurno kvalitetnom igracu da ode. Decka je samo trebalo istrpjeti par utakmica, ionako smo titulu izgubili posle petog kola i imali bi sigurno boljeg igraca na krilu od Jojica Lutovca i ostalih. A mali stojkovic je po meni igrac na poziciji polu spica gdje zna dati zadnji pas, provuci loptu a zna i sutnuti. Mislim da smo izgubili igraca koji bi za par godina vredeo pravo bogastvo, ali bolje je forsirati Jojica , Lazara, Lutovca i ostale istrosene likove, barem tako misli Stanojevic.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ajde da pričaš o nekom igraču sa potencijalom, ali ti pričaš o Stojkoviću. Ovaj klinac nikad neće neku karijeru da napravi, jer je jednostavno "slabotelesan" što bi rekli. Fali mu 10 kila pa da onda pričamo o bilo kakvoj karijeri, pa i niželigaškoj. A sa težinom će izgubiti na brzini, što mu je jedini adut trenutno. Da ne pričam šta rade i kako izgledaju njegovi vršnjaci u ozbiljnijim klubovima. Može da pređe na futsal, od fudbala karijeru napraviti neće.
@

@arhitekt

pre gotovo 3 godine

Blesav ti je komentar.. Mozes ti i bolje ako se potrudis.
a

arhitekt

pre gotovo 3 godine

E kada je ja mislim zimus došao Denis Stojković pisalo se o njemu kao o igraču koji treba da bude nosilac igre i kao o biseru koji treba još samo malo izbrusiti i od njega konačno i partizan da ima svog Piksija... a evo samo posle 6 meseci rastanak. Verovatno će se opravdanje tražiti u navijačkom opredeljenju AV.
G

Gost12345

pre gotovo 3 godine

on i da je promasaj i da smo izgubili vreme sa njim,gotovo nista nas nije kostao...za razliku od garsija,van la para i slicnih DEBELIH promasaja,koji zvijezdu nista ne kostaju,bas zbog tog pasijeg sina..
N

Naravno. ..

pre gotovo 3 godine

. zato je Suma koštao kao svi ti pobrojani. .