Memfis Depaj (©Reuters)
Memfis Depaj (©Reuters)

Depaj stiže u Barsu, Lion prihvatio 32.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.09.20. | 08:58

Zvanična potvrda do kraja dana

Kažu da je gotovo: Memfis Depaj će biti novi napadač Barselone. Zvanična potvrda od strane španskog kluba trebalo bi da usledi do kraja dana.

Time je Ronald Kuman dobio još jednu bitku na Nou Kampu. Počeo je da raščišćava tim, Arturo Vidal i Luis Suarez su na izlaznim vratima, a stiže mu i pojačanje broj 1 sa liste želja koju je doturio čelnicima kluba.

Izabrane vesti

I vest je plasirana iz Holandije, iz Kumanove i Depajove domovine. Telegraf je objavio da je Lion pristao na ponudu koju je poslala Barsa, a u kojoj stoji: 25.000.000 evra odmah, dodatnih 5.000.000 sledećeg leta i još 2.000.000 kroz razne bonuse. Sve ukupno – 32.000.000 evra će Katalonce koštati dovođenje novog golgetera.

Oživeo je Depaj karijeru u Lionu posle neuspešne epizode u Mančester junajtedu. Prošle sezone je na 22 utakmice postigao 15 golova, ali je veći deo sezone bio povređen, stradali su mu ligamenti kolena. U novoj je već na dva meča bio tri puta strelac.

Holandski napadač je bio miljenik Ronalda Kumana u reprezentaciji Holandije. U poslednje tri godine Depaj je odigrao 20 mečeva za Lale i postigao 11 golova. Nadaju se u Barsi da će ta saradnja biti jednako plodotvorna i na Nou Kampu.

Bilo kako bilo, francuski mediji najavljuju Depaja u startnoj postavi Liona za večerašnji dvoboj sa Monpeljeom, u okviru zaostalog duela 1. kola Lige 1 (21.00). Domaći sastav pre tri dana je porazio Nicu u svom domu sa 3:1, a sada na La Moson stiže rival koji je četiri dana ranije igrao nerešeno sa Bordoom u gostima. Depaj je na dva ligaška duela ove sezone postigao dva gola, a večeras bi mogao da ima dodatan motiv, jer može da se desi da mu duel sa Le Talekom, Ristićem i Škuletićem bude poslednji u dresu Olimpika.



tagovi

LionRonald KumanMemfis DepajLiga 1

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara