Derbi nije razočarao: Jedan gol i tri crvena kartona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 04:53

Atlanta odnela pobedu

Kažu da je to jedan od najvažnijih argentinskih derbija. I najnapetijih, u svakom smislu te reči. Iako ume da prođe dug period dok se dva kluba ne sretnu na terenu.

Tako je bilo i ovog puta: Čakarita juniors i Atletiko Atlanta sreli su se posle sedam godina i to u prvom kolu druge argentinske lige. Cela zemlja je čekala ovaj okršaj. I derbi Vilja Krespo, kako mu je nadimak, nije razočarao.

Izabrane vesti

Viđen je samo jedan gol, ali čak tri crvena kartona. Brutalni startovi, mnogo varnica, čarki. Ništa čudno ako se zna da je nadimak jednima Grobari, a drugima Pijanice. Na koncu, Atlanta je kao gost slavila sa 1:0 i na sjajan način otvorila sebi takmičenje u drugoj ligi.

Nije se dugo čekalo na taj gol. Postignut je već u devetom minutu, Kolombini je bio strelac. Bilo je solidnog fudbala i posle toga, više opasnih udaraca nego velikih šansi na obe strane, ali je bilo i crvenih kartona.

Prvi je pocrveneo Dramisino, još nije bilo gotovo ni prvo poluvreme. Očekivalo se da Čakarita iskoristi igrača više i dođe makar do izjednačenja, ali nije uspevala da dođe do gola gostiju. A, onda je Atlanta u 79. minutu ostala bez još jednog fudbalera, isključen je i Perales.

Umesto totalne ofanzive, viktorije ispred gola gostiju, Čakarita pravi „samoubistvo“. Panoco je pocrveneo u 84. minutu i prednost od dva igrača više, koja je morala da bude kapitalna i presudna, odjednom se prepolovila.

Ništa od fudbala i prilika u finišu, Pijanice iz Atlante su se raspevale na kraju.


 



tagovi

Čakarita JuniorsAtlanta Buenos AjresArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara