Lazar Samardžić (©Reuters)
Lazar Samardžić (©Reuters)

Deset dana za Lazara Samardžića: Da li je crno-belo sudbina?

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.01.24. | 13:29

Srpski vezista nije uspeo da zatvori transfer ni u Napoli, možda je u Torinu sreća?

Lazar Samardžić se vratio u startnu postavu Udinezea kao protagonista i golom protiv Milana poslao je jasnu poruku svima na tržištu da je spreman za sledeći korak u karijeri!

Nije uspeo srpski vezista da pogodi metu četiri meseca i onda je rešio da se otključa golom protiv Rosonera u jako zanimljivom meču, što ga odmah vraća među aktuelne fudbalere u finišu prelaznog roka. Deset dana ostalo je do zatvaranja transfer pijace, sasvim dovoljno vremena za Samardžića da pronađe uhlebljenje u nekoj većoj sredini.

Izabrane vesti

Transfer u Inter propao je letos, pre neki dan je i Napoli odustao, pominju se nerealni zahtevi na ime provizija. Juventus jeste zainteresovan, ali Stara dama nije u finansijskoj poziciji da plati Udinezeu traženih 25.000.000 evra, iako je Samardžićevih karakteristika neophodan Maksu Alegriju za nastavak sezone. Gledalo se na više strana, bio je i Džordan Henderson u kombinaciji, ali je engleski vezista otišao u Ajaks.

Kako javljaju italijanski mediji, Juventus još nije napravio konkretan potez i vrlo je moguće da će sačekati jun pre nego što krene u akciju. Direktor Udinezea Federiko Balcareti je pre utakmice sa Milanom pohvalno govorio o Samardžiću.

"Postoje određeni kontakti, za momka postoji veliko interesovanje, ali ne postoje trenutno konkretni pregovori, niti je blizu odlaska u neki klub. Lazar svakako dobro radi, reagovao je dobro na sve što se dešava, biće i starter protiv Milana, što će mu dati na vrednosti", poručio je Balcareti.

Vreme otkucava, Brajton je navodno takođe opipao puls Zebri po pitanju eventualnog transfera, ali zasad sve stoji. Isto tako, sve može da se okrene jako brzo.


tagovi

Lazar SamardžićZimski prelazni rok 2024UdinezeJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara