Krstović i Stojković (@Starsport)
Krstović i Stojković (@Starsport)

Detalj koji je prelomio penal-seriju i zašto Stojković nije dobio crveni karton... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.05.21. | 22:03

Nova pravila...

Crvena zvezda je osvojila Kup Srbije posle devet godina. Dupla kruna je na Marakani nakon punih 14. Međutim veliko slavlje crveno-belih ostaje u maloj senci incidenata koji su se dogodili posle treće serije. Štaviše, može se reći da je taj "detaljčić" potpuno poremetio fudbalere Partizana i dao krila Milanu Borjanu.

Šta se dogodilo?

Izabrane vesti

Pošto je sigurno pogodio sa bele tačke Nikola Krstović krenuo je ka Vladimiru Stojkoviću. Mladi napadač je nešto govorio, delovalo je kao da provocira iskusnog čuvara mreže, koji je kao neki vid "odbrane" prislonio loptu na Krstovićevo lice. Ovaj se odmah bacio na travu, a arbitar Srđan Jovanović pokazao žuti karton Stojkoviću.

U tom momentu nastala je velika gužva na terenu. Uleteli su i igrači sa klupa, bilo je psovki, gurkanja, svega i svačega. A onda i ozbiljna pometnja jer su crveno-beli tražili isključenje za Vladimira Stojkovića. Partizanov golman imao je žuti karton zarađen u 120. minutu meča, mnogi su pomislili da mu sleduje crveni, ali prema novim pravilima (ustanovljenim pre godinu dana) uoči penal serije žuti kartoni "se brišu". Ili ako vam je draže - ne računaju se za penale.

Jovanović je brzo razjasnio akterima o čemu se radi i serija je nstavljena, međutim crno-beli su bili potpuno izbačeni iz ritma. Borjan je prvo odbranio udarac Miloša Jojića, a onda i Nikole Štulića i slavlje crveno-belih moglo je da počne...



tagovi

Vladimir StojkovićNikola Krstović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara