Najnovije vesti

Detalji Stankovićevog ugovora: Saradnja do juna 2022. godine, plata 400.000

Vreme čitanja: 1 minuta

Bivši as sebi može da obezbedi i bonuse

Crvena zvezda se kako i dolikuje oprostila od Vladana Milojevića i stavila tačku na najuspešniju eru u postbarijevskoj eri. Sada se priprema teren za promociju Dejana Stankovića, jedne od najvećih legendi novije istorije.

Deki pravi novi stručni štab: Sa Vladanom ide i Janković...

Bivši reprezentativac Srbije biće promovisan u subotu kao novi trener šef stručnog štaba i zvanično započeti samostalnu trenersku karijeru. Pregovori dve strane nisu dugo trajali, Stanković je pokazao spremnost da se uhvati u koštac sa poslom i velikim pritiskom.

Dejan Stanković će potpisati ugovor sa Zvezdom do juna 2022. godine. Dakle, prema slovu tog ugovora trebalo bi da provede dve i po sezone u Ljutice Bogdana i pokuša da održi standarde Vladana Milojevića.

Finansije nisu bile u gro planu, ali će Dejan Stanković u matičnom klubu imati pristojnu platu. On će na godišnjem nivou zarađivati oko 400.000 evra, što je za 50 posto manje od onog što je imao Vladan Milojević. Ali više od onog što su imali neki prethodni treneri, što samo pokazuje koliko je klub porastao. Pre devet godina Robert Prosinečki je morao da se zadovolji primanjima od 120.000 evra.

Naravno, u slučaju trofeja i dobrih rezultata Stanković će biti nagrađen adekvatnim bonusima.  

 

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva