Komentari na vest

Devet meseci ni sekund u prvom timu, ali Marko Živković ne odustaje

Г

Гос'

pre 3 meseca

Шта је с овим Павловићем?! Био добар играч, репрезентација и Розенберг..
G

Gostttt

pre 3 meseca

Koliko su samo doveli ovakvih poluigraca,u zadnje 3 godine,kojih ne mozes da se resis. Bas me cudi sto "ne odustaje". Jel ga trazi neko ? Ne trazi. Ne odustaje od plate,nece ga niko, ima ugovor do juna 2025. po sistemu, bolje bilo kakva plata, nego nikakva.
g

gunđalo

pre 3 meseca

iskreno, zašto bi odustao kad je bolji od Filipovića. Mare ima odličan centaršut. Kornere izvodi kao Natho
G

Goat4321

pre 3 meseca

Ne vredjaj Natha
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

I to je sve sto ima. Uzmi mu taj centarsut i momak je bukvalno igrac manje na terenu. Da nesto vrijedi, davno bi sam rekao "Ako vam ne valjam, dajte mi bar da idem negdje drugdje da igram", ali tako ti je to kad i sam znas da ti je kasika upala u med sa potpisom za Partizan. Taj iz Partizana moze otici samo na silu.
M

Memi

pre 3 meseca

Svakako je neuporedivo bolji od Filipovića i Arandjela.
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Ovaj Pavlovic je bio u reprezentaciji?!EJ U REPREZENTACIJI A SADA GA NECE NIKO NI ZA DZ!!!A sto se tice Dače Pantica svako dete neka vidi sta se desi kad umislis da si igrac pa hoces preko pogače leba!
b

batabane

pre 3 meseca

Marko Živkovic je izmislio fudbal i za Stojkovica i za Filipovica.Jedini ima prodor i centaršut na nivou evropskih bekova.Izvikana stvar je da je defanzivno slabiji,jer Arandjela i Filipovica prelaze kako stignu.Setite se Nordejslanda i Sabaha.Živkovicev hendikep je visina,ali mnogi vrhunski bekovi su isto bili niski(Deni Alveš,Marselo,itd).
T

TD

pre 3 meseca

Za Stojkovica nije sigurno.
n

no name_

pre 3 meseca

Slažem se sa misljenjem da Živković zna više fudbala kao bek i od Filipovića i ovog Stojkovica. Filipović nema pojma i tako je. Stojkovića i nisam previše gledao. Jedina razlika što ova obojica mnogo bolje fizički spremna od Živkovića. Verujem da je Duljaju to prvo na mestu, i on Miljković koliko pojma nema, ali je uvek bio fizički spreman pa tako odigra dobro odbranu. Živković kad je spreman je odličan, protiv Nice je u Bg pokida,možda i najbočji igrač bio. A tamo protiv Nice oba gola na njegovoj strani, hvatao vazduh na škrge. I ovaj Pavlović ima problema sa kondicijom. A Pantić stakleniji igrač nije postojao, on posle utakmice je povredjen. I ovaj Nikolić kao zamena napadač ne uliva povernje, valjda će on klinac dobiti šansu kao drugi napadač. Nije ovo tako loše da igrači koji nisu fizički spremni, traže nove sredine.
m

mek

pre 3 meseca

Na koju foru si vise gledao Filipovica nego Stojkovica? Znači da nisi gledao Partizan ove sezone?
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Zivkovicu je najmanji problem visina. Problem je sto momak jednostavno nema pojma o fudbalu. U odbrani ocajan, u napadu isto neupotrebljiv. Ajde da covjek kaze da ima kao taj neki centarsut, ali za centarsut se treba i izboriti, a on to u nekoj ozbiljnijoj konkurenciji jednostavno nije u stanju tako da ti dodje na isto kao i da ga nema.
T

TD

pre 3 meseca

Zivkovic, Sanicanin, Pantic, Bazdar i Pavlovic, ali, i Lakcevic, Mircetic i Brnovic, njih se treba otarasiti. Eventualno Mircetic moze jos neko krace vreme da ostane.
D

DonKyo

pre 3 meseca

Mare jedini zna sifru racuna Vazure na Kipru
g

gostić

pre 3 meseca

Vulicevic je za njega Roberto Karlos licno
T

TD

pre 3 meseca

Mislis, Kafu?
Т

Такинарди

pre 3 meseca

Пантић је већа превара од Гулана, најстакленији лик код нас. А Жиле није ништа лошији бек од Аранђела и Фиће. Има феноменалан прекид и центаршут!
G

Gost999

pre 3 meseca

Znas da si prop'o kad te ni Vojvodina nece
A

Artegor

pre 3 meseca

To što si sada rekao je možda iskreno ali krajnje malciozno.
T

Tomislav V

pre 3 meseca

Što se tiče Marka Živkoća baš je šteta što ne igra. Pravi desni bek, ima izrazito lep i precizan centaršut koji je retko koji bek u Partizanu imao ikad. U Partizanu je standardno igrao Miljković koji nije znao da centrira uopšte. Velika je konkurencija, valjda trener zna šta radi. Možda više taj prodor i centaršut nisu ni bitni u modernom fudbalu ko to zna više.
g

gost333

pre 3 meseca

Miljkovic ne zna da centrira,los je u napadu,a bolji u odbrani. Ovaj Zivkovic je "bolji" u ofanzivi od Miljkona,sto nije uopste tesko,a svaki peti centarsut mu je dobar. Zato je u odbrani teska riupa,po njegovoj strani duva promaja,prolaze pored njega kako kome padne na pamet. Nema kvalitet ni za Vozdovac a ne za Partizan. Jedva cekam da svoj trojici vidim ledja,narocito raspalom panticu.