Devetak pravi prve korake u Italiji: Učiniću sve da budem kao Miha

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.09.22. | 13:49

„Nisam se još čuo sa Vlahovićem i Ilićem da mi kažu koju reč o fudbalu u Italiji“, kaže bek Palerma

Početkom avgusta bek Vojvodine Mladen Devetak potpisao je za Palermo i otišao u Italiju da gradi karijeru.

Za sada srpski internacionalac nije upisao prvi nastup za Palermo, jer ga je povreda izbacila iz stroja na startu Serije B, ali Devetak čvrsto veruje da će se sada kada je zdrav i spreman izboriti za mesto u startnoj postavi.

Izabrane vesti

„Imao sam peh što sam se povredio čim sam došao, ali želim da se zahvalim celom stručnom štabu što su vodili računa o meni prethodnih nedelja. Dobro se osećam u ekipi, imam odličan odnos sa svim saigračima i sa trenerima. Pomogli su mi mnogo i oko jezika u minule dve nedelje. Dobro sam se adaptirao i sada sam spreman da dam doprinos timu“, rekao je Devetak na promociji pred novinarima.

Bivši fudbaler Vojvodine je rekao da jako dobro poznaje Dušana Vlahovića i Ivana Ilića, srpske A reprezentativce koji igraju u Italiji.

„Igrali smo zajedno za mladu reprezentaciju Srbije. Obojica su sjajni igrači i čuću se s njima da mi kažu koju reč više o italijanskom fudbalu“.

Otkrio je Devetak i čiju bi karijeru voleo da dostigne u Italiji.

Siniša Mihajlović je bio veliki igrač, a sada je sjajan trener. Učiniću sve da dostignem njegovu karijeru. Nema veze što imam jaku konkurenciju u Palermu, to je za mene stimulans da budem sve bolji“, poručio je Devetak.


tagovi

Mladen DevetakPalermoSerija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara